Snimak Jagodinca na meti svih društvenih mreža

Snimak Jagodinca na meti svih društvenih mreža

Snimak iz Jagodine koji se pojavio na internetu naišao je na različite reakcije: neki su bili oduševljeni, drugi zabrinuti ili zaprepašćeni, ali nikoga nije ostavio ravnodušnim.

 Foto: Instagram

Jedan mladić snimio je sebe kako radi zgibove. To ne bi bilo toliko neobično da ih nije radio na krovu crvene "zastave", popularnog "stojadina", u pokretu.

Iz automobila koji se kretao iza sve je snimljeno kamerom, nakon čega je mladić objavio video na svom jutjub kanalu Stefarov, kao i na Instagramu.

Ko je momak koji radi zgibove na automobilu?

On se zove Stefan i iako je prvobino rečeno da je iz Niša, ispostavilo se da je iz Jagodine. Već tri godine profesionalno trenira, a otkriva i razloge za ovako neobičan potez.

Kaže da je želeo da privuče pažnju na sebe. Planirao je da otvori jutjub kanal na kome bi objavljivao video klipove u vezi sa vežbanjem i zdravom ishranom, a da je pri tome želeo i da zarađuje.

Smatrao je da to neće toliko biti zanimljivo i da niko neće gledati, pa je odlučio da uradi nešto luđe, smešnije i zabavnije, što će zainteresovati publiku.

- Kada vidim pozitivne komentare, drago mi je i to me dodatno motiviše da nastavim da snimam. Na negativne komentare se ne obazirem. Kada ih vidim, samo se nasmejem i ne mislim o tome - rekao nam je Stefan.