Poznati kuvar otkriva kako da za 5 minuta spremite savršen francuski doručak

Poznati kuvar otkriva kako da za 5 minuta spremite savršen francuski doručak

Australijski šef Kurtis Ston otkriva kako da napravite idealan francuski doručak, pravo savršenstvo uz koje će vam dan početi baš kako treba.


Foto: Youtube/screenshot



Potrebno vam je:


- hleb brioš,


- jaja,



- mleko,


- puter,


- šećer i cimet,


- mladi sir,


- poširane jagode



Foto: Youtube/screenshot


Priprema:


Za početak, treba vam brioš, francusko pecivo s mnogo jaja i maslaca. Ukoliko ga nemate, možete običan hleb nakratko umočiti u jaja i mleko.


Brioš isecite na tanke kriške i u tiganju na zagrejanom puteru pecite dok ne dobije zlatnobraon boju s obe strane.


Dok se hleb prži, pomešajte cimet i šećer i umočite hleb u tu smesu. Tako će se arome najbolje sjediniti. Služite uz mladi sir i poširane jagode.


Затворено за коментаре.