Razlika u vaspitavanju dece iz ugla majki i očeva na šaljiv način

Razlika u vaspitavanju dece iz ugla majki i očeva na šaljiv način

Postoji izreka koja kaže da su muškarci sa Marsa, a žene sa Venere, a nastala je kao odgovor na razlike u načinu razmišljanja i ponašanja. Ovo je razlika u vaspitavanju dece iz ugla majki i očeva.

Moms vs dads from r/memes

Verovatno ste se do sada bezbroj puta uverili u ovu tvrdnju posmatrajući članove porodice, bliske prijatelje, a posebno partnere.

Čini se da pripadnici jačeg pola jednostavnije pristupaju izazovima, a to se ogleda i u načinu vaspitavanja dece, u koje često unose dozu humora. Ostanite sa nama i u nastavku kako biste se opustili i razonodili.

Fell asleep on my shoulders

Većina nas se sa osmehom seća detinjstva, kao najbezbrižnijeg perioda… Igranje i male radosti u kući i na otvorenom uz nadgledanje starijih, i po neki nestašluk, bude lepe uspomene.

Ukoliko ste imali sreću da odrastate uz oba roditelja, verovatno imate osećaj da nisu uvek važila ista pravila, te da je otac češće popuštao, i manje brinuo da će nešto krenuti naopako.

Wife gave birth last week and this is the first time I’ve been able to play, rate my “new dad” setup! from r/apexlegends

Naravno, ne postoji u svakoj porodici jasna podela uloga, i ne treba generalizovati, međutim, kada pogledate fotografije u tekstu, možda promenite mišljenje.

Nadamo se da ćete se slatko nasmejati, a ako trenutno imate malo dete kod kuće, možda i prepoznati. Uživajte…

The difference between moms and dads from r/funny

*

Fatherhood from r/dad

*

Some friends took a picture and later realized that the people in the background were stuffing a baby in a cannon.

*

Difference in moms and dads from r/funny

*

*

My wife took the toddler and left me with the baby yesterday morning. She’s a worrywart and I love photoshop. Lesson learned; don’t reply with just a photoshopped picture when she asks how things are going with the baby from r/funny

*

Just being a dad from r/pics

*

My attempt at babysitting from r/funny