Muškarci iz celog sveta odabrali savršenu venčanicu ?

Muškarci iz celog sveta odabrali savršenu venčanicu ?

Potraga za savršenom venčanicom može biti jedna od najlepših, ali i najnapornijih zadataka za vreme planiranja venčanja. Na kraju se bela haljina iz snova ne treba svideti jedino mladi, nego treba i mladoženji, a onda sve ostale, da ostavi bez daha. Koja je savršena venčanica po muškarcima?

Foto: Shutterstock

Pa, imamo dobre vesti: gotovo je s potragom! Jedan australijski salon venčanica otkrio je kakva će se venčanica svideti svakom muškarcu! 

Morska sirena, A-linija ili puuuno šljokica: većina žena tačno zna u kakvoj venčanici želi da stupi pred oltar. Međutim, kad zaista dođe taj dan odluke, počinju razne nedoumice.

Osim što same žele da se osećaju neodoljivo, žele i da mladoženja iskoči iz cipela od divljenja. Budimo iskreni – običaj da mladoženja ne sme da vidi venčanicu pre venčanja ne olakšava ama baš ništa. 

Australijski salon venčanica "Grace Loves Lace" anketirao je brojne muškarce širom sveta pa ih pitao kakva bi im se venčanica najviše sviđala na budućoj. Prema odgovorima kreirali su venčanu haljinu koja bi sto posto trebala da odgovara muškom oku.

Da li ste znatiželjni kakva je? Izgleda ovako:

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Grace Loves Lace (@grace_loves_lace) дана

Da li ste pomislili da će biti ovakva? Suknju za princeze, izrez do pupka ili seksi rukave uzaludno ćete tražiti na ovom modelu. Reč je o uskoj haljini koja naglašava konture tela, ima seksi srcoliki izrez i tanke bretelice… Dragi muškarci, možemo reći da niste ni previše loše izabrali!

Naravno, ovo istraživanje tržišta ne znači da morate odabrati baš takvu venčanicu. Ako ste oduvek sanjali o širokoj haljini i zatvorenim gornjim delom, onda nosite takvu! Sasvim je svejedno u kakvoj ćete haljini doći pred oltar – njemu će se sviđati!

Ostavi komentar