Sigurno ih posedujete - ženske osobine o kojima muškarci maštaju

Sigurno ih posedujete – ženske osobine o kojima muškarci maštaju

Kada je odabir partnera u pitanju, vlada uvreženo mišljenje da muškarci obraćaju pažnju isključivo na fizički izgled. Ipak, to baš i nije tako. Ovo su ženske osobine o kojima muškarci maštaju!

Foto: Shutterstock

Kada biraju ženu sa kojom žele da provedu život, fizički izgled je još i najmanje bitan. Muškarci tada mnogo više pažnje posvećuju proceni njene ličnosti i tome kakva je ona kao osoba, piše 24sedam.

Ima logike, zar ne? Ukoliko planirate da se pored nekoga zadržite, sigurno će vam biti bitno pored kakve osobe ćete provoditi vreme.

Ovih ženske osobine osvojiće svakog muškarca, bez dileme i zato dobro razmislite da li ih posedujete, jer možda je vreme da malo poradite na njima.

1. Jedinstvenost

Istinska lepota ne dolazi spolja, već iznutra. Najbitnije je da budete opuštene i baš onakve kakve vi jeste.  On će svakako prepoznati vašu jedinstvenost kao najpoželjniju osobinu kod vas.

2. Samopoštovanje

Onoliko koliko vi poštujete sebe, toliko će vas poštovati i vaš partner.

3. Privrženost

Iako mnogo devojaka misli da je skrivanje emocija, zapravo ono što će privući muškarce, varate se. Oni i te kako vole kada ih iznenada zagrlite i poljubite.

Muškarcima je fizički dodir bitan, jer mu na taj način stavljate do znanja koliko vam je stalo do njega. Njemu reči nisu toliko bitne.

4. Ambicije

Muškarci žele pored sebe da imaju ambicioznu ženu koja će mu biti oslonac.

5. Samopouzdanje

Svakog muškarca posebno privlače žene koje imaju samopouzdanje i koje su sigurne u svoje izbore.

6. Skromnost

Kada traže ženu sa kojom će provesti ceo život, muškarci nikako ne vole one devojke koje žele samo luksuz.  Oni mnogo cene skromnost, jer smatraju da takve žene imaju više saosećanja.

Zatvoreno za komentare.