Šta privlači muškarce na društvenim mrežama?

Šta privlači muškarce na društvenim mrežama?

Možda deluje neverovatno, ali ispostavilo se da postoje cake kojima možete da se poslužite kada se fotografišete za društvene mreže jer se tačno zna šta na slikama privlači jači pol.

Photo: shutterstock

Za početak najvažnija je profilna slika koju postavljate jer ona i te kako utiče na to da li će vam se više ili manje potencijalnih udvarača javiti onlajn.

Istraživanje profilnih slika korisnika "Tindera" pokazalo je da ista pravila važe na svim društvenim mrežama. Evo na šta treba da obratite pažnju.

Lokacija

Photo: shutterstock

Ako ste na slici u restoranu, najverovatnije ćete prigrabiti mnogo simpatija. Zato slike sa automobilima spadaju među najgore.

Broj osoba

Photo: shutterstock

Na profilnoj slici treba da budete samo vi. Teško da će se neki muškarac zadržati na slici žene koja je okružena grupom prijatelja.

Fokus

Photo: Pixabay

Akcenat treba da bude na celoj vašoj figuri. Dakle, ako želite više uspeha, zaboravite na selfi.

Izraz lica

Photo: Shutterstock

Gledajte da budete nasmejane, da se vide i zubi. Osmeh je zarazan, dok poljupci ili plaženje mogu samo da odbiju nekoga.

Odeća

Photo: Unsplash

Preporučljiv je formalan ili kežual stil, mnogo više nego bikini ili oskudne kombinacije za noćni izlazak, uprkos uvreženom mišljenju kako to bolje prolazi.

Važno

Ove savete ne bi trebalo da primenjuju maloletne devojčice koje nisu svesne opasnosti koje vrebaju sa raznih društvenih mreža, osoba koje mogu da zloupotrebe njihove fotografije ili što je još gore, njih same.

Zatvoreno za komentare.