Šta znači sanjati svadbu – čekaju vas važne odluke

Šta znači sanjati svadbu – čekaju vas važne odluke

Sanjati svadbu definitivno predstavlja vrstu sna koji ćete upamtiti i koji će ostaviti utisak na vas tokom čitavog dana.

Foto: Pexels

Postoji nekoliko načina kako se tumači san o svadbi ili venčanju, ali ne brinite se, uglavnom je nešto pozitivno u pitanju.

Kod tumačenja snova je najbitnije da što bolje upamtite vaš osećaj tokom sna. Da li ste bili opušteni, da li ste bili srećni povodom venčanja, ili ste bili nervozni, uplašeni i stegnuti? Ta intuicija mnogo govori o tome kakve znake vam šalje vaša podsvest.

Dakle, sanjati venčanje uglavnom ima pozitivno značenje, sem ako nije vladalo tmurno i mračno raspoloženje.

Zato vam preporučujemo da na vašem noćnom stočiću držite svesku u kojoj ćete upisivati sve što ste sanjali čim se probudite, jer ćete tako najbolje zapamtiti svoj san.

Što duže čekate da protumačite san, to će vam on biti nejasniji i teži za prepričavanje.

Potrebno je da zapamtite što je više moguće detalja kako biste mogli da shvatite njegovo pravo značenje, jer podsvest nekad ume da nam da nejasne znake.

Ako vas zanima šta neki san označava, najbolje je da njegovo tumačenje potražite ujutro, čim otvorite oči dok ste još uvek pod utiskom sna. A evo koja sve značenja sa sobom nosi san o svadbi.

Šta sve znači sanjati svadbu?

Svadba se može sanjati iz različitih perspektiva, recimo, možete sanjati sopstvenu svadbu, da ste gost na svadbi, da bežite sa svog venčanja, da vas je partner odbio, da se venčavate za trenutnog partnera, potpunog stranca ili poznanika. Svaki od ovih snova ima drugačije tumačenje.

Foto: Pexels

Sanjati sopstveno venčanje

Sanjati svadbu gde se vi udajete ili ženite označava veoma pozitivna predskazanja. Naravno, ovaj san ne treba da tumačite doslovno. Venčanje se posmatra simbolično – u vašem životu će doći do neke velike promene.

To neće biti promena koja će se iznenada desili ili na koju vas je život naterao, vi odavno planirate i pripremate se da nešto promenite, a u skorijem periodu će se ostvariti mogućnosti za to.

Može biti da planirate da promenite posao, preselite se u drugu državu, napredujete u karijeri – venčanje se uvek odnosi na velike i bitne životne odluke koje će vas u velikoj meri promeniti. Ovo su promene na bolje, očekuje vas mnogo pozitivniji i srećniji period.

Svadba sa partnerom

Ako sanjate svadbu sa vašim trenutnim životnim saputnikom to se isto veoma pozitivno tumači. Venčanje sa devojkom ili dečkom može značiti da se vi osećate spremno za taj veliki korak i da se potajno nadate prosidbi ili planirate prosidbu. Ovaj san znači da je vaša veza postala izuzetno ozbiljna i da vidite budućnost sa tim partnerom.

No, ako sanjate da se venčavate sa partnerom sa kojim ste već u braku, to znači da vaša ljubavna veza nije ni malo slabija, nasuprot tome, vaša ljubav je napredovala, razvila se i jača je nego ikad.

Godine nekada učine da ljubav nestane, ali vama se to nije desilo, vi ste puno radili na odnosu sa vašim partnerom, imate odličnu komunikaciju i volite se sve više.

Sanjati svadbu može značiti da ste spremni za nov korak u vašoj vezi. To može značiti da ste spremni na kupovinu stana, za bebu, da zajedno odete u drugu državu ili bilo koji drugi veliki korak u vezi.

Foto: Pexels

Sanjati svadbu sa bivšim partnerom

Kada sanjate bivšeg partnera u bilo kojoj situaciji odmah ćete se zapitati da li to znači da ga niste preboleli.

Sanjati svadbu sa bivšim može ostaviti veliki uticaj na vas, ali ne plašite se, to ne znači da vi želite da se udate za bivšeg.

Ovo može značiti da niste raskrstili sa emocijama koje osećate prema njemu, ali te emocije se ne odnose toliko na njega, nego na vašu vezanost za taj odnos.

To je jedan od poslednjih nivoa patnje, kad više ne patimo za tom osobom, nego za onim šta smo mi bili u tom periodu.

Moguće je da se često vraćate u prošlost i presabirate da li ste nešto mogli raditi drugačije i da imate osećaj krivice. Ali nemojte da vas to ometa da živite u sadašnjosti.

Vreme je da se trgnete, da se vratite svom životom, prihvatite svoje mane, da radite na sebi, imate razumevanja za sebe i smognete snage da izađete iz teškog perioda.

Sanjati svadbu sa bivšim znači da vas nešto veliko i značajno koči u prošlosti, preko čega ne možete da predjete. Ovakav san govori da je vreme za novu fazu u vašem životu.

Šta znači kada sanjate tuđu svadbu?

Ovaj san se može tumačiti na više načina i to zavisi od vašeg utiska o snu. Ako ste bili srećni na tudjoj svadbi to govori da se dopadate nekoj osobi, ali da vi toga niste sasvim svesni.

Ta osoba bi vam najverovatnije prilično odgovarala kao partner, ali vi je ne posmatrate na taj način.

Razmislite kome biste mogli da se sviđate u vašem okruženju, ko vam je pokazivao sve te znake, a vi toga niste bili svesni.

Nekad smo toliko obuzeti svojim problemima da u potpunosti zanemarimo ljubavni život i ne vidimo ono što nam je “ispred nosa”.

Foto: Pexels

Sa druge strane, sanjati tudju svadbu na kojoj ste bili tužni, to znači da vas očekuje razočarenje u ljubavnom životu.

Nećete se dopati nekome ko se vama veoma dopada i prema kome već duže vreme gajite simpatije.

Definitivno je jedan od najboljih ljubavnih saveta taj da ako vam neko šalje pomešane signale to shvatite kao ne, jer onaj koji je stvarno zainteresvoan za vas i dovoljno je emotivno zreo za vezu, to će vam staviti do znanja dovoljno da ne morate ni oko čega da se dvoumite.

Sanjati da napuštate svoje venčanje

Za tumačenje ovog sna je potrebno pogledati u psihologiju ličnosti. Ovo je knjiški primer toga da se plašite vezivanja iz nekog razloga.

Možda imate nerazrešene traume, možda još uvek imate osećanja prema bivšem partneru, možda samo ne želite da se obavezujete i to je sasvim u redu. Ali ako je to slučaj treba da budete iskreni prema drugima i ne upuštate se u veze i ne dajete lažna obećanja.

Suprotno tome, ako sanjate da je vaš partner pobegao sa venčanja, to znači da se plašite napuštanja. Treba da razmislite da li je ovaj strah osnovan ili ne, odnosno da li je to do partnera ili do vas.

Ako mislite da vam je partner neveran i nemate povrenja u njega nema smisla da ostajete u toj vezi, a ako nemate osnova za svoje sumnje, to vam govori da treba da poradite na sopstvenom sampouzdanju i sigurnosti u sebe.

Zatvoreno za komentare.