4 znaka da vam je vreme za novi telefon

4 znaka da vam je vreme za novi telefon

Da li je došlo vreme da krenete u kupovinu novog telefona? Čini se kao da skoro svakog dana neko predstavi novi smartfon. Uprkos tome, mnogi od nas često odlažu kupovinu novog uređaja iz brojnih razloga, a finansijski je svakako u samom vrhu.

Međutim, ukoliko redovno doživljavate neku od ovih stvari, definitivno je došao trenutak da krenete u potragu za novim telefonom:

Ne možete da skinete najnoviji operativni sistem

Jedan od najvažnijih razloga za kupovinu novog telefona jeste nemogućnost dobijanja novih softverskih apdejta.

Ovo je veoma važno iz bezbednosnih razloga jer novi apdejti vrlo često popravljaju mane u starijim sistemima i podatke koji su možda bili ranjivi na napade hakera.

Baterija ne može da izdrži ceo dan, čak ni na punom punjenju

Baterija bi trebalo da vam izdrži ceo dan korišćenja. Međutim, ako se to ne dešava, i veoma se brzo prazni - trebalo bi da razmislite o kupovini nove baterije, ili telefona.

Na umu treba imati i to da baterije vremenom gube svoj kapacitet, posebno kada ih punite od 0 do 100 odsto.

Na telefonu nemate dovoljno prostora da sačuvate - pa, bukvalno ništa

Postoji razog zašto noviji telefoni dolaze sa minimum 32GB prostora za skladištenje podataka - što aplikacije postaju složenije, to im je potrebno više prostora na telefonu.

Novi operativni sistemi i softverski apdejti mogu da zauzmu poprilično prostora na telefonu.

Sve to znači da telefon sa 16GB ili manje prostora više nije adekvatan za normalno i svakodnevno korišćenje, sem ukoliko na njemu ne želite da imate fotografije, aplikacije ili koristite najnovije funkcije.

Ništa ne uspevate da uradite jer je telefon beskrajno spor

Manjak prostora na telefonu će ga takođe i usporiti. Ako vam se aplikacije s vremena na vreme zamrznu ili je ekran osetljiv na dodir prestao da radi kako treba, možda je vreme da porazmislite o novom uređaju.

Zatvoreno za komentare.