5 opcija na telefonu koje će vam olakšati korišćenje telefona

5 opcija na telefonu koje će vam olakšati korišćenje telefona

Ne može se poreći da je mobilna tehnologija unapredila i olakšala naše živote. Zato i ne čudi što se ne odvajamo od telefona, koji je postao mnogo više od uređaja za komunikaciju.

Foto: Shutterstock

I pored svakodnevne upotrebe, postoje korisne funkcije koje pruža, a za njih zna mali broj ljudi. Neverovatno, ali istinito…

Objektiv donosi 5 trikova, koji će vaš telefon učiniti korisnijim i efikasnijim za upotrebu.

​1. Brzo punjenje

Ako vam je baterija skoro prazna, a nemate mnogo vremena da čekate, najbolja opcija je “airplane mode”. Baterija uređaja napuniće se mnogo brže nego uobičajeno.

Drugi način da produžite trajanje baterije jeste postavljanje tamne pozadine na početnom ekranu, jer će se tako automatski isključiti pojačavanje piksela.

Foto: Shutterstock

2. Instant brisanje poruka

Ne, ne morate da držite “backspace” i čekate. Korisnici iPhone i iPad uređaja mogu da iskoriste opciju “shake to undo” i momentalno izbrišu poruku. Samo protresite telefon i kliknite “undo”.

3. Stop reklamama

Dosadne reklame neočekivano iskaču dok koristimo različite aplikacije. Ako ne želite da plaćate za premijum sadržaj, postoji način da im stanete na put – podesite uređaj na “airplane mode” i uživajte u omiljenoj aplikaciji bez ometanja.

Foto: Shutterstock

4. Daljinski miš

“Air Mouse Pro” za iOS i “Remote Mouse” za Android korisnike, može da transformiše vaš uređaj u bežični daljinski. Ključna karakteristika aplikacije jeste pretvaranje telefona u kompleksni kontroler za laptop ili PC.

5. Bolja mreža

Ovaj sjajan trik pomoći će iPhone korisnicama da poboljšaju slab signal mreže. Ukucajte kombinaciju *3370# za bolji kvalitet GSM razgovora. Da bi isključili funkciju, ukucajte #3370#.

Zatvoreno za komentare.