Još jedan popularan Apple servis dostupan je u Srbiji

Još jedan popularan Apple servis dostupan je u Srbiji

Još jedan popularan Apple servis dostupan je u Srbiji i regionu. Kompanija Apple otvorila je vrata AppStore prodavnice Srbiji, a sa njom je u našu zemlju odmah stigao i Apple Music servis.

Foto: Shutterstock

Dok isprobavate Apple Music šest meseci besplatno možete da isprobate besplatno još jedan vrlo popularan Apple servis - Apple Arcade.

Apple je u AppStore dodao Apple Arcade, novi servis za premijum igre za korisnike Apple TV, mac i iPad uređaja. Ovaj servis sa mesečnom pretplatom napravljen je u saradnji sa najvećim proizvođačima igara, koji i inače imaju svoje naslove u AppStore prodavnici.

Među igrama je legendarni Frogger, ali i mnogi drugi, koje prave Konami, Ubisoft, Square Enix, Capcom i drugi.

Pretplata košta 4,99 dolara za celu porodicu, uz mesec dana besplatnog isprobavanja, a Apple Arcade je prvi put postao dostupan od 19. septembra u preko 150 zemalja, a u Srbiju stiže nakon sedam meseci čekanja.

Servis je samo u prvih mesec dana postojanja ponudio preko 100 igara za igranje, uz naslove, koji su dostupni isključivo za ovaj Apple servis. Jedna od takvih igara je i najnoviji Rayman, dostupan samo na Apple Arcade ponudi.

Zatvoreno za komentare.