Iznenadite prijatelja kome ne može proći dan bez muzike

Iznenadite prijatelja kome ne može proći dan bez muzike

Poklon je najlepši način da se zahvalimo, izvinimo, pokažemo šta osećamo. Psiholozi to objašnjavaju iskonskom potrebom svakog čoveka da usreći one koje voli. A pokloni to jako lako mogu. Oni su izraz najtoplijih osećanja, način da delić sebe damo onima koje volimo.

Foto: Sony

Zato vam DDL pruža šansu da obradujete neku osobu koja svakodnevno uživa u slušanju omiljenih pesama. Tagujte je u komentaru ove objave na našoj Fejsbuk stranici i napišite zbog čega baš njoj treba da poklonimo Bluetooth zvučnik, o kome možete da pročitate u nastavku.

Kada su se pojavili, bežični zvučnici izazvali su veliku pažnju svih obožavaoca dobrog zvuka. Svako je bar na trenutak poželeo da ima jedan Bluetooth zvučnik, a mnogi koji su ga kupili poželeli su jači i bolji. 

Bežični zvučnici imaju mnogo toga da ponude svojim korisnicima, počev od udobnosti, jednostavnosti, prenosivosti do sjajnog i kvalitetnog zvuka i modernog dizajna. Saznajte zašto je odlično imati bežični zvučnik.

Prenosivost i dimenzije

Jedna od njihovih glavnih prednosti jeste prenosivost. Pre samo 20 godina ideja o prenosivosti bila je samo san, a danas, zahvaljujući razvoju tehnologije, postoje zvučnici velikog kapaciteta lako možete odneti gde god želite. Bežični zvučnici su napravljeni tako da imaju veoma jake zvučnike, a male dimenzije, pa su tako veoma praktični za nošenje.

Foto: Sony

Danas, bežični zvučnici imaju koje traju po 48h, poseban režim za otvorene prostore i jak i prodoran zvuk koji se čuje na većim razdaljinama, tako da u potpunosti zadovoljavaju sve vaše potrebe za kvalitetnim i jakim zvukom. Bežični zvučnici su zapravo u mnogim slučajevima kvalitetniji i od tradicionalnih žičanih. 

Deljenje muzike i prebacivanje sa uređaja na uređaj

Ako želite da delite muziku sa drugima, povežite dva zvučnika sa istim uređajem. Na taj način vi i druga osoba slušate isti sadržaj. Ne morate više da razvlačite kablove, a zvučnik možete lako premeštati na bilo koje mesto sa kojeg ćete bolje čuti zvuk.

Foto: Sony

Ono što je najvažnije, možete vrlo lako promeniti uređaj sa kojeg slušate muziku. To vam, na primer, omogućava da svako ko dođe kod vas može da pusti muziku sa svog uređaja, bez instaliranja raznih aplikacija, softvera i razvlačenja kablova. Vrlo praktično i jednostavno.

Efikasnost

Još jedna prednost bežičnih zvučnika je ta što su energetski efikasni. Napravljeni su tako da sa što manje struje pruže što jači zvuk. Tako je omogućeno da baterija traje duže.

Foto: Sony

Bežični zvučnici mogu da koriste punjive i obične baterije. Ako niste blizu izvora električne energije, možete jednostavno staviti bateriju u zvučnik. Ako koristite kvalitetne baterije, zvučnik može raditi i do 48h. Inače, prenosivi zvučnici troše manje energije nego obični zvučnici.

Lako deljenje

Streaming muzike je tehnologija koja omogućava bežičnim zvučnicima ultra brz striming muzike. To znači da možete uživati u omiljenoj muzici onog trenutka kada pritisnete plej i da ništa neće ometati zvuk koji emituje vaš zvučnik.

Foto: Sony

Kao i mnogi proizvodi na tržištu, ni prenosivi zvučnici ne zahtevaju instalaciju nekog programa ili softvera. Sve što je potrebno je da uređaj ima Bluetooth ili Wi-Fi konekciju i zvučnik će raditi sve dok do njega dopire signal sa uređaja, nekada čak i na velikoj udaljenosti od nekoliko metara.

Zatvoreno za komentare.