Enciklopedija je najbolji Instagram profil u Srbiji!

Ovo je zvanično najbolji Instagram profil u Srbiji!

Instagram profil Enciklopedija, u čijem je vlasništvu i koji vodi agencija za digitalni marketing ORA Digital, proglašen je zvanično za najbolji Instagram profil u Srbiji!

Ovo priznanje uručuje PC Press koji je već 23 godine jedini zvanični izbor najboljih stvari na Internetu u našoj državi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Enciklopedija (@enciklopedija) on

Kako se navodi u obrazloženju, interesantne činjenice iz rubrike “za one koji žele da znaju više” većina ne bi potražila na Instagramu, platformi za deljenje fotografija.

Međutim, upravo Instagram profil Enciklopedija razbija predrasude, te je okupio zajednicu od neverovatnih 365 hiljada pratilaca!

“Znanje u vašem džepu!”, moto je ove Instagram stranice koja se ažurira svakodnevno novim zanimljivostima, a do sada je objavljeno nešto više od 4.000 postova.

Suvoparne činjenice oplemenjuju se slikovitim vizualima i fotografijama koje prate kratak tekst, čime se postiže pravi efekat.

Enciklopedija predstavlja savršeni balans edukativnog i estetski privlačnog, što je opredelilo žiri da pobedničko mesto u ovoj kategoriji dodeli upravo ovom profilu, piše PC Press.

Priznanja su pobednicima uručena u svečanoj sali Skupštine grada Beograda.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ORA Digital (@ora.digital) on

Prva objava na Enciklopediji objavljena je 15. septembra 2016. godine i od tada broj ljudi raste iz dana u dan, a samo danas profil je zapratilo skoro 1.000 novih osoba! 

Zatvoreno za komentare.