Epl predstavlja čak 3 nova modela

Epl predstavlja čak 3 nova modela

Od Epla bi, prema najnovijim informacijama, na jesen trebalo da nam stignu novi modeli Ajfona, i to 3 nova modela, što bi značilo da će XS, XS Max i XR dobiti dobre naslednike.

telefon Foto: Pexels

Ovogodišnji naslednik modela XS trebalo bi da ostane sa dve zadnje kamere i blicom postavljenim isto kao i do sada. Nova varijanta jeftinijeg, XR, modela, dobiće drugu kameru pa će pozadi izgledati gotovo jednako kao i XS linija.

Jedina "rugoba" među Ajfonima biće, verovatno, najveći i najskuplji model, naslednik prošlogodišnjeg XS Maxa. On će jedini, kako sada stvari stoje, dobiti ogromnu kvadratnu izbočinu za trostruku pozadinsku kameru. Dobro upućeni izvori iz industrije kažu da bi te tri kamere trebalo da prošire mogućnosti snimanja jer će imati raspon od ultraširokog ugla, preko 2x pa sve do 3x optičkog zuma.

 Foto: Shutterstock

Trostruki sistem kamera trebalo bi, osim zumiranja, novim Ajfonima omogućiti i bolji "osećaj" za 3D prostor za napredno i preciznije korištenje AR aplikacija, kao i unapređene mogućnosti pravljenja fotografija i video zapisa u uslovima slabijeg osvetljenja.

Kad je reč o modelu XR, njegova bi ovogodišnja varijanta mogla biti poslednja u kojoj će Epl na jednom Ajfonu nuditi LCD ekran. Od 2020. godine na dalje Epl bi trebalo da, po ovim informacijama, proizvodi samo telefone s OLED zaslonima.

Zatvoreno za komentare.