Fejsbuk aktivirao najtraženiju opciju - ali trenutno samo za iPhone

Fejsbuk aktivirao najtraženiju opciju – ali trenutno samo za iPhone

Jedna od najtraženijih opcija Fejsbuk aplikacije za telefone je Dark Mode, i imamo i lepe i ružne vesti za sve vas, koji ga čekate.

Foto: Shutterstock

Stigao je Dark Mode i to na odabrani broj profila, ali samo za iOS.

Za sada nije u planu skoro aktiviranje Android Facebook Dark Mode opcije, ali je to u planu svakako, otkriva izvor iz industrije, koji je preneo sajt PhoneArena. “Dark Mode za Fejsbuk se isporučuje na određeni broj uređaja“, objavilo je ovaj sajt navodeći da se tipična bela i siva pozadina menjaju tamnim, dok je font postao beo.

Da se aktivira Dark Mode potrebno je ući u aplikaciju (logično), otići u Podešavanja i Privatnost i u tom meniju kliknuti na ikonicu meseca tj. na Dark Mode.

Fejsbuk je Dark Mode pogurao na iOS baš u trenutku kad je pod izuzetnim pritiskom celog sveta, posebno oglašivača, koji su pauzirali oglašavanje na toj i Instagram platformi zbog rasizma i govora mržnje, koji Fejsbuk ne suzbija kako bi trebalo.

Foto: Shutterstock

Slučajnost ili ne, ali mislimo da nije, Fejsbuk pokušava da pažnju sveta sa oglasne kataklizme, u kojoj je već u prvom talasu izgubio preko 56 milijardi dolara, da prebaci na opciju, o kojoj se izuzetno dugo priča, a eto, tek sad postaje dostupna.

Trebalo je Fejsbuk da uradi to bolje, ovako sa samo iOS testom izgleda kao da je društvena mreža napravila još jednu grešku u koracima.

Da li je i vama stigao Fejsbuk "Dark Mode"?

Zatvoreno za komentare.