Google uvodi novu funkciju - korisnicima Androida će se svideti

Google uvodi novu funkciju – korisnicima Androida će se svideti

Google je počeo da uvodi novu funkciju. U pitanju je mogućnost da korisnici brzo obrišu poslednjih 15 minuta istorije pretraživanja.

Foto: Shutterstock

Potražite opciju „Delete last 15 minutes“

Google je potvrdio da kompanija zaista uvodi svoju opciju „brzo brisanje“ u Google aplikaciji za Android i da se očekuje da će biti dostupna svima koji koriste aplikaciju u narednih nekoliko nedelja, prenosi 24sedam.

Da biste proverili da li ste primili ažuriranje, sve što treba da uradite je da otvorite Google-ovu Android aplikaciju, dodirnete svoju sliku profila i potražite opciju „Delete last 15 minutes“.

Pomoću ove funkcije možete lako da obrišete svoju najnoviju istoriju pretrage sa nekoliko dodira.

Vredi napomenuti da je Google prvi najavio da će uskoro predstaviti funkciju koja će omogućiti korisnicima da brzo izbrišu poslednjih 15 minuta svoje istorije pretrage jednim dodirom iz menija Google naloga na godišnjoj konferenciji za programere, I/O 2021.

Ova funkcija je stigla u Google-ovu aplikaciju zasnovanu na iOS-u u julu. U to vreme, kompanija je rekla da će to uvesti u svoju Android aplikaciju i veb kasnije tokom godine.

Google je očigledno propustio rok za 2021. i nakon dugog čekanja, konačno je uveo ovu funkciju svojim korisnicima Android aplikacije.

Za neupućene, brisanje poslednjih 15 minuta istorije pretrage nije jedina opcija koju Google pruža svojim korisnicima.

Kompanija takođe omogućava korisnicima da automatski izbrišu svu svoju istoriju pretrage nakon tri meseca, 18 meseci i nakon 36 meseci.

Zatvoreno za komentare.