Instagram dobija novu funkciju - tiče se direktnih poruka! Evo do kojih promena dolazi

Instagram dobija novu funkciju – tiče se direktnih poruka! Evo do kojih promena dolazi

Očekuje se da će sve navedene funkcije, koje stižu u Instagram, dodatno poboljšati komunikaciju između korisnika ove popularne platforme.

Foto: Shutterstock

Instagram DM (Direct Messages) opcija sada dobija mogućnost da se na nove poruke odgovara dok pregledate sadržaj na servisu.

To znači da korisnik neće morati da prekine proces pregledanja sadržaja, a aplikacija će omogućiti da se brzo odgovori sa mesta gde se trenutno nalazite.

Ukoliko ste naišli na nešto zanimljivo, što biste želeli da podelite sa drugima, to možete učiniti brže pritiskom i dugim držanjem tastera "send".

Ponudiće vam se lista sa "najbližim prijateljima" kojima možete da podelite objavu, a sve to bez prekida pregleda sadržaja.

Novitet za Instagram su i "tihe poruke", tako što se prijateljima koje kontaktirate neće pojavljivati obaveštenje.

Ovo će biti od koristi ukoliko poruke i sadržaj drugima prosleđujete kasno noću ili ako ne želite da ih na drugi način uznemiravate.

Foto: Shutterstock

Prethodna funkcija već postoji na Messengeru, koji je pored Instagrama takođe u vlasništvu kompanije Meta.

Još neke funkcije, koje Messenger već ima, a sada ih dobija i Instagram, jesu nova tema za lo-fi razgovore, kao i slanje anketa u grupnim razgovorima.

Instagram dobija novu temu za lo-fi razgovore, kao i slanje anketa u grupnim razgovorima.

Instagram dobija i integraciju sa nekim od najpopularnijih servisa za striming muzike, kao što su Spotify, Apple Music i Amazon Music. Korisnici će direktno u razgovoru moći da preslušaju 30 sekundi pesme.

Očekuje se da će sve navedene funkcije, koje stižu u Instagram, dodatno poboljšati komunikaciju između korisnika ove popularne platforme.

Zatvoreno za komentare.