Izašao je prvi snimak iPhone 12 telefona!

Izašao je prvi snimak iPhone 12 telefona!

Nedeljama unazad, predstojeći iPhone 12 zaokuplja pažnju medija i ljubitelja tehnologije. Najnovije “curenje” dolazi od dojavljivača Džona Prozera, koji je i ranije objavljivao informacije o Eplovim proizvodima.

Foto: Shutterstock

Prema informacijama i skinšotovima do kojih je došao, novi iPhone 12 Pro Max imaće ekran sa osvežavanjem od 120Hz, iako je pre nekoliko dana objavljeno da će takav displej izostati usled problema sa snabdevanjem.

“Procureli” skrinšotovi navodno prikazuju prototip iPhone 12 Pro Max, odnosno, primerak iz tzv. nulte serije namenjen predproizvodnom testiranju. To je, ustvari, uređaj koji bi trebalo da bude najsličniji finalnom proizvodu, piše GSM Arena.

Brojne video opcije

Na “špijunskim” snimcima uočljive su funkcije kamera telefona, kao što su LiDAR, prošireni noćni mod snimanja, napredna redukcija šuma, veća dubina snimanja videa, bolji zum i druge video opcije.

Jedan od skrinšotova potvrđuje da će najveći novi iPhone imati osvežavanje ekrana od 120Hz. Ipak, budući da u pitanju nije finalni proizvod, moguće je i da se uređaj pojavi bez ove specifikacije.

U narednom prilogu možete videti prvi snimak iPhone 12 Pro Max modela, njegove funkcije i prepoznatljivi “noč”:

Tanje ivice ekrana

Proser je, takođe, na Twitteru naveo da će novi najveći iPhone imati “noč” sa selfi kamerom iste veličine kao i prethodni model, ali da će ivice ekrana biti “značajno tanje”.

Sve četiri stranice telefona su ravne, dok je staklo ekrana blago zaobljeno, a modul zadnje kamere nešto veći.

Očekuje se da će iPhone 12 Pro zvanično biti najavljen sledećeg meseca, kao i da bi distribucija mogla da počne u oktobru.