Kako besplatno i legalno do aplikacija koje se plaćaju

Kako besplatno i legalno do aplikacija koje se plaćaju

Ako želite da potpuno legalno preuzmete aplikacije koje se inače plaćaju, imamo nekoliko načina kako to da uradite.

Foto: Shutterstock

Besplatno nabavite aplikacije koje se plaćaju uz pomoć drugih aplikacija

Postoji mala kolekcija aplikacija koje skeniraju Google Play Store u potrazi za akcijama. Najpopularnije i najefektnije su AppSales, PAGF i App Hoarder. Ove aplikacije skeniraju Googleovu prodavnicu u potrazi za privremeno besplatnim aplikacijama.

I najbolje od svega, poptuno su legitimne i funkcionišu potpuno legalno jer vrlo često se dešava da neke aplikacije određeni vremenski periodu budu besplatne.

Blogovi i forumi

Veliki broj ovih "sniženja" aplikacija je vrlo često iznenada, i samim tim ih je teško pratiti. Međutim, tehnološki blogovi i forumi su odličan način da uvek budete obavešteni.

Foto: Shutterstock

Mnoge od ovih akcija traju samo dan pa vrlo lako može da se desi da ih propustite. Popularni forumi su Google Play Deals i Android Game Deals na Redditu.

Beta testiranje

Beta testiranje je zabavan i drugačiji način da dođete do premijum aplikacija i igrica potpuno besplatno. Većina aplikacija u Early Access Beta na Google Play prodavnici su potpuno besplatne i možete da ih igrate i nakon finalnog izdanja.

Foto: Shutterstock

Do njih vrlo lako možete da dođete tako što ćete otići na Google Play Store, dodirnuti Apps tab a onda skrolovati sve dok ne nađete Early Access stranicu.

Tu možete da izaberete ono što vas zanima, uđete u beta program i besplatno ih koristite.