Najbolji "mali" telefoni za ovu godinu ?

Najbolji „mali“ telefoni za ovu godinu ?

Dimenzije ekrana pametnih telefona, a samim ti i uređaji, sa svakom novom generacijom postaju sve veći. Među modelima koji su se na tržištu pojavili tokom ove godine, redakcija sajta Phone Arena izabrala je koji su najbolji mali telefoni za ovu godinu.

Foto: Shutterstock

Modeli, koje još uvek, shodno njihovim dimenzijama, smatramo "kompaktnima", bivaju zamenjeni uređajiima sve većih dimenzija, a to je nešto što se mnogima baš i ne dopada.

Iako, s vremena na vreme, bude najavljen neki novi "mališa", činjenica je da pametni telefoni manjih dimenzija polako odumiru. Nedostatak "kompaktnih" telefona, promenio je i definiciju tih uređaja, zbog čega, u sve većoj meri, "srednji" telefoni postaju "mali".

iPhone 11 Pro

Ako ste u mogućnosti da ga priuštite, nećete zažaliti. iPhone 11 Pro je jedan od najboljih uređaja u ovoj klasi. Trajanje baterije je primetno duže nego kod prethodnih modela, a dodata mu je ultra široka kamera i Night Mode režim snimanja.

Dimenzije: 144 x 71,4 x 8,1 mm

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели iPhone 11 Pro®️ (@iphone_11__pro__max) дана

Google Pixel 4

Pixel 4 je verovatno jedan od najboljih kompakt telefona u ovom trenutku. Pokreće ga Snapdragon 855 čipset, a Google mu je dodao i još nekoliko poboljšanja, kao što su 3D face unlock i novi ekran sa osvežavanjem od 90Hz.

Dimenzije: 147,1 x 68,8 x 8,2 mm

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели GooglePixel4 (@googlepixel_4) дана

Samsung Galaxy S10e

U ovogodišnju S10 seriju, Samsung je uveo telefon posebno dizajniran za one koji vole uređaje malih dimenzija. Galaxy S10e ima pedigre svoje "starije braće", ali je napavljen sa nešto više "kompromisa", pa mu tako nedostaje telefoto kamera i senzor otiska prsta ispod ekrana. Ono, međutim, što se mnogima ponajviše dopada kod "malog" Galaxyja je - potpuno ravan ekran.

Dimenzije: 142,2 x 69,9 x 7,9 mm

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели SmartWorld.it (@smartworld.it) дана

Sony Xperia 5

Xperia "petica" se zaista trudi da ostane u granicama kompaktnih modela, a u tome joj najviše pomaže jedna dimezija - telefon je veoma tanak. Sa druge strane, previše je dugačak za ovu kategoriju. Inače, Sony je, kod nove generacije, unapredio dizajn svojih Xperia telefona. "Petica" dolazi sa sistemom od tri kamere na poleđini i, takođe, je pokreće moćni Snapdragon 855.

Dimenzije: 158 x 68 x 8,2 mm

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Tecnología a tu alcance (@oselection) дана

Koji je, po vama, trenutno najbolji "mali" telefon?

Ostavi komentar