Nova opcija na Instagramu izazvala revolt korisnika

Nova opcija na Instagramu izazvala revolt korisnika

Da li vam je potrebna pomoć da odlučite koga ćete otpratiti s mreže? Evo, ova nova opcija na Instagramu će vam rado pomoći! U moru bizarnosti, kojima smo na društvenim mrežama izloženi svaki dan, Instagram je odgovoran za najnoviju, po mnogima potpuno sumanutu opciju.

Foto: Shutterstock

Instagram će pomoći korisnicima u odluci kojeg korisnika ili profil da otprate!

Najnovija Instagram opcija, koja se trenutno testira trebalo bi da nam pomogne da lakše pronađemo i otpratimo kontakte i profile s kojima smo najmanje u interakciji tj. najmanje u kontaktu.

Instagram će novim tipom podela profila i ljudi, koje pratimo, napraviti kategorizaciju po tome koliko s kojim od njih često komuniciramo. Na taj način predložiće nam i one s kojima ne moramo više da budemo u kontaktu.

Foto: Shutterstock

Novim načinom kategorizacije sadržaja na društvenoj mreži Instagram pokušava na nov način da podstakne ljude da reaguju na stvari, koje vole, kakve su na primer umetnost, film, zabava, sport i druge ili da prekinu vezu sa onim stvarima, koje ne vole - u tom kontekstu će se pojavljivati i nova kategorija "least interacted with", u kojoj će biti sadržaji i kontakti, koje ćemo lakše moći da otpratimo, jer sa njima najmanje komuniciramo i taj sadržaj nas statistički najmanje zanima.

Iako još uvek samo u test fazi, ova opcija izazvala je puno oprečnih komentara na internetu i u grupama ljudi, koji su dobili priliku da je koriste.

Neki korisnici smatraju je neobično nepotrebnom, većina njih, jer valjda svako od nas zna koga je zapratio samo “eto tako“ i šta voli da gleda ili prati na Instagram stranicama, dok manji broj novu opciju smatra vrlo dobrom.

Šta vi mislite - da li vam je potreban "savetnik" za Instagram "raskide"?

Zatvoreno za komentare.