Novi Facebook Messenger dostupan svima

Novi Facebook Messenger dostupan svima

Messenger je pre nekog vremena najavio dizajnerske i funkcionalne promene aplikacije za iOS i Android i te promene su stigle i do našeg regiona nešto ranije, nego što ih je bilo ko očekivao.

Foto: Shutterstock

Kako to uvek biva sa velikim i za mnoge neočekivanim promenama, korisnici su ljuti i žele stari Messenger nazad. Smetaju im promene izgleda, ali i odustajanje Messenger tima od nekih opcija, koje je aplikacija ranije imala.

Društvene mreže širom Srbije pune su komentara, uglavnom negativnih na račun novog Messenger-a, ali to nikome ne znači puno, jer su promene izvršene čak i bez ažuriranja aplikacije (serverski su aktivirane), pa korisnici više ne mogu da se vrate na staro. To je, čini se i najteži deo - nemogućnost da se koristi stara aplikacija.

Foto: Shutterstock

Novi Messenger je svakako čistiji i pregledniji, lakše se radi s njim i akcenat stavlja zaista na komunikaciju, a manje na sporedne stvari. Ono što je sigurno jeste to da "Dark mode" stiže i na Messenger i da ćemo definitivno moći da duže koristimo bateriju, čak i kad je Messenger non-stop aktivan.

Zatvoreno za komentare.