Od sada preko Vibera možete slati stikere sa svojim likom! Pogledajte kako...

Od sada preko Vibera možete slati stikere sa svojim likom! Pogledajte kako…

Ako želite da "pošaljete sebe" kao stiker u Viber aplikaciji trebalo bi prvo da se "digitalizujete", a mi ćemo vam otkriti kako.

Photo: Pexels

Ukoliko volite Viber stikere, a sebe volite još više i želeli biste da i druge obradujete stikerima sa svojim likom u različitim situacijama, pozama i trenucima, onda bi prvo trebalo da instalirate aplikaciju Bitmoji.

Photo: Pexels

Aplikacija Bitmoji, koju je Google svojevremeno uvrstio na listu najboljih godišnjih aplikacija, omogućava da napravite svog virtuelnog dvojnika do najsitnijih detalja - podesite lice, oči, usta, kožu, kosu, naočare, uši, obraze, brkove, obrve, nos, čelo, bradu, vrat, usne, pa čak i zube i tako pretočite sebe u digitalni svet.

Da, biće vam potrebno neko vreme, ali onda ćete imati najjače stikere na Viber aplikaciji (i svim drugim, koje podržavaju Bitmoji).

Photo: Unsplash

Kad napravite Bitmoji nalepnice, a pomoću aplikacije možete da napravite desetine zanimljivih i šaljivih stikera, vreme je da ih pošaljete putem Viber-a.

One će biti poslate kao klasične Viber nalepnice, mada ne morate da ih objavljujete na Viber marketu, naravno. Otvorite poruku, kliknite na polje za unos teksta i na tastaturi zadržite ikonicu smajlija.

Photo: Pexels

U meniju, koji se otvara, na dnu aplikacije odaberite Bitmoji ikonicu i odatle ćete biti u prilici da šaljete stikere sa svojim likom, kao da su deo Viber galerije.

Ovo je nova Viber mogućnost, jer "unakrsna" promocija Bitmoji sadržaja u Viber aplikaciji dosad nije bila moguća, a sigurni smo da će mnogi korisnici voleti da je koriste.

Photo: Pixabay

U svakom momentu u Bitmoji aplikaciji imate mogućnost da napravite nove situacije i poze svog lika, tako da stikera nikad više neće faliti, a biće i unikatni.

Bitmoji aplikaciju za iOS i Android preuzmite besplatno iz prodavnice aplikacija.

Zatvoreno za komentare.