Ove besplatne aplikacije obožavaju majke širom sveta i to sa razlogom

Ove besplatne aplikacije obožavaju majke širom sveta i to sa razlogom

Odgovor leži u neiscrpnoj brizi i ljubavi koju osećaju prema svojoj deci, u kombinaciji sa nekoliko trikova koji olakšavaju svakodnevni život. Jedan od ovih trikova obuhvata aplikacije koje svaka moderna majka koristi.

Foto: Shutterstock

Pa, ako vam je svakodnevno potrebna i mala pomoć, onda preuzmite ove besplatne aplikacije koje će u potpunosti transformisati vaš život.

White Noise Baby

Foto: Shutterstock

Dok odgajate malu bebu spavanje može izgledati kao nedostižan san. Na našu sreću postoji mnogo načina na koje možete uspavati brzo svoje dete, a jedan od najefektivnijih je uz određene zvuke.

Ova aplikacija sadrži tačno one zvuke koji će vašoj bebi pomoći da bolje i duže spava.

Child Medical History

Foto: Shutterstock

Ova aplikacija pruža mogućnost da pratite sve savete lekara, kao i sve vrste simptoma i stanja koje se mogu pojaviti kod vaše bebe. Takođe možete da pratite promene u težini, kao i lekove koji su korišćeni, ali i čitati niz saveta za zaštitu zdravlja vašeg deteta.

7 minute Workout

Foto: Shutterstock

Radi se o najbolji fitnes aplikaciji u svetu. Iako većina majki želi da posveti mnogo više vremena vežbanju, njihova odgovornost im jednostavno ne dozvoljava, tako da tu dolazi do korišćenja ove aplikacije, koja uključuje kratki trening vežbi.

One su tako dobro sastavljene, da mogu zameniti sate u teretani.

Period Diary

Foto: Shutterstock

Iako postoji mnogo različitih tipova aplikacija za nadgledanje menstrualnog ciklusa, ovo je istaknuta kao najbolja besplatna aplikacija. U aplikaciji možete snimati sve simptome, zakazati dnevne aktivnosti i pratiti svoju trudnoću.

Takođe ima opciju da vas podseća na kontracepcijske pilule, kao i da vas upozori na dane pre početka ciklusa.

Cookpad

Foto: Shutterstock

Ova aplikacija zasniva se na hiljadama ukusnih recepata. Uz njenu pomoć, nećete imati samo odličan izbor za ručak, već ćete uvek znati tačno šta ćete pojesti u toku dana.

Sa ovom aplikacijom možete pratiti svoje omiljene autore, podeliti najbolje recepte i napraviti knjigu recepata koji će vam uvek biti dostupni.