Korisnici Tvitera na šaljiv način prikazali novi iPhone

Korisnici Tvitera na šaljiv način prikazali novi iPhone

Otkako je Apple prekjuče predstavio nove modele iPhone-a, reakcije na društvenim mrežama ne prestaju da se slivaju, a najviše pažnje privukla je vest o tri kamere koje će imati modeli 11 Pro i 11 Pro Max. Neki korisnici Tvitera su iskoristili priliku i napravili šaljive fotografije.

Foto: Twitter

Dok obična 11-ica ima dve kamere, njene skuplje verzije 11 Pro i 11 Pro Max imaju tri kamere s 4x optičkim zumom, a radi se o širokougaonoj, ultraširokougaonoj i telefoto kameri. U slučaju ova dva uređaja stiže i "Dee Fusion" tehnologija koja snima devet slika i stavlja ih u jednu fotografiju savršenih detalja. 

iPhone 11 ima širokougaonu 12 MP kameru i ultraširokougaonu kameru sa uglom snimanja od 120 stepeni, a najavljeno je i da će moći da snima "video najvećeg kvaliteta zabeležene pametnim telefonom". 

Uprkos svemu tome, Tviter su preplavile šale i mimovi na račun tri kamere, čiji dizajn se mnogima očito nije svidio. Ekipa na toj društvenoj mreži tri kamere tako je uporedila sa ringlom, aparatom za brijanje, a neki su bili još kreativniji. Ovo su neke od najboljih fora.

Snalažljivost...

Pikaču

Filipsov brijač

Može se priuštiti...

Ten Šin Han iz "Zmajeve kugle"

"Salt bae"

Komandos

Mali pauk

Ringla