Korisnici Tvitera na šaljiv način prikazali novi iPhone

Otkako je Apple prekjuče predstavio nove modele iPhone-a, reakcije na društvenim mrežama ne prestaju da se slivaju, a najviše pažnje privukla je vest o tri kamere koje će imati modeli 11 Pro i 11 Pro Max. Neki korisnici Tvitera su iskoristili priliku i napravili šaljive fotografije.

Foto: Twitter

Dok obična 11-ica ima dve kamere, njene skuplje verzije 11 Pro i 11 Pro Max imaju tri kamere s 4x optičkim zumom, a radi se o širokougaonoj, ultraširokougaonoj i telefoto kameri. U slučaju ova dva uređaja stiže i "Dee Fusion" tehnologija koja snima devet slika i stavlja ih u jednu fotografiju savršenih detalja. 

iPhone 11 ima širokougaonu 12 MP kameru i ultraširokougaonu kameru sa uglom snimanja od 120 stepeni, a najavljeno je i da će moći da snima "video najvećeg kvaliteta zabeležene pametnim telefonom". 

Uprkos svemu tome, Tviter su preplavile šale i mimovi na račun tri kamere, čiji dizajn se mnogima očito nije svidio. Ekipa na toj društvenoj mreži tri kamere tako je uporedila sa ringlom, aparatom za brijanje, a neki su bili još kreativniji. Ovo su neke od najboljih fora.

Snalažljivost...

Pikaču

Filipsov brijač

Može se priuštiti...

Ten Šin Han iz "Zmajeve kugle"

"Salt bae"

Komandos

Mali pauk

Ringla

Pročitaj još