Popularni servis konačno u Srbiji i to potpuno besplatno!

Popularni servis konačno u Srbiji i to potpuno besplatno!

Spotify je stigao u Srbiju i doneo cenu pretplate, koju nema niko, uključujući profil, koji mogu da dele dve osobe, što još više snižava cenu!

 Foto: Shutterstock

Spotify, najpopularnija usluga pretplate na "audio streaming" u celom svetu, dostupna je u Srbiji od 14. jula. Spotify zajednica širom sveta broji više od 286 miliona članova, uključujući 130 miliona premijum pretplatnika.

Spotify će u Srbiji ponuditi najbolji doživljaj slušanja domaće i strane muzike - više od 50 miliona numera i milion podcast-a. Usluga Spotify dostupna je besplatno, a uz pretplatu na Spotify Premium dobićete verziju bez prekida i reklama.

Osim tržišta Srbije, danas je Spotify lansiran na 12 novih tržišta uključujući Moldaviju, Kazahstan, Belorusiju, Rusiju, Albaniju, Bosnu i Hercegovinu, Sloveniju, Hrvatsku, Crnu Goru, Ukrajinu i Severnu Makedoniju.

Cena premijum pretplate od 4,99 evra

Korisnici mogu da se pretplate na Spotify Premium za vrhunski doživljaj, po ceni od 4,99 EUR mesečno. Premium Family paket dostupan je za 7,99 EUR mesečno. On uključuje do šest članova porodice, koji žive pod jednim krovom.

Novi Spotify Premium DUO  (6,49 EUR mesečno) je paket za dvoje ljudi, idealan za parove i uključuje Duo Mix, automatski ažuriranu listu pesama, koja kombinuje muziku koju vi i vaš partner slušate zajedno.

Foto: Shutterstock

Poređenja radi, Deezer u Srbiji košta od 6,99 evra, a Apple Music od 4,99 evra, takođe.

Sve omiljene funkcije Spotify-a

Spotify dolazi u Srbiju sa kombinacijom funkcija, koje su je učinile najpopularnijom muzičkom aplikacijom na svetu, uključujući više od 50 miliona pesama, milion podcast-a i više od četiri milijarde plejlista, koje nude najbolju domaću i internacionalnu muziku, personalizovanu pretragu i najbolje preporuke, svakodnevno otkrivanje nove muzike i slobodu reprodukcije na širokom spektru uređaja i sinhronizacije aplikacija sa Instagram-om, Facebook-om, Samsung-om, Android TV-om, Google Maps-om i mnogim drugim.

Spotify je usmeren na Srbiju

Spotify je redizajnirao muzičko iskustvo za Srbiju sa svežim setom ekskluzivnih karakteristika:

Lokalizovane muzičke preporuke i funkcije otkrivanja, Spotify-ev mehanizam za preporuku muzike sada može biti podešen u Srbiji tako da lokalni korisnici mogu da uživaju u personalizovanim funkcijama otkrivanja, uključujući Daily Mix (do šest pojedinačnih plejlista koje kombinuju vaše omiljene numere sa novim pesmama za koje mislimo da će vam se svideti ), Release Radar (personalizovani spisak pesama nove muzike zasnovane na izvođačima koje najviše pratite i slušate, a koji se ažuriraju svakog petka) i Discover weekly (lista zasnovana na vašim navikama slušanja).

Foto: Shutterstock

Podcast-i, Putem Spotify-ja korisnici mogu da strimuju ili preuzimaju epizode ​​podkasta na Androidu i iOS sistemu, desktopu, preko konzola za igre, u automobilu, na televizoru, uz pomoć pametnih zvučnika i slično.

Spotify for Artists, Platforma nudi alate koji pomažu umetnicima da prate real-time statistiku za nova izdanja, upoznaju svoju publiku, pokreću posao i povezuju se sa zajednicom.

Spotify for Podcasters, Zato što se ljudi prijavljuju i slušaju svaki dan, Spotify daje snažan uvid u to ko su slušaoci, koje epizode strimuju najviše, pa čak i koju muziku vole - uvid, koji će pomoći kreativcima da planiraju buduće epizode ili dobiju sponzore.

Aktiviranje funkcije Instagram muzike, Sad će korisnici iz Srbije na Instagramu moći da aktiviraju dugo očekivanu funkciju za muzičke Story-je, koja omogućava deljenje izvođača, albuma i plejlista u njihovim Instagram Story-jima.

Da biste uživali u muzici onako kako želite, preuzmite aplikaciju Spotify već danas preko Android ili iOS AppStore-a ili posetite Spotify Srbija!

Zatvoreno za komentare.