Stiže nam novi Messenger: Jednostavniji, lepši i bolji

Stiže nam novi Messenger: Jednostavniji, lepši i bolji

Novi Messenger vam je već stigao - ako ste u prvom krugu odabranih korisnika, a ako nije stići će ovih dana (za iOS i Android).

Foto: Pixabay

Od devet nekada aktuelnih kartica sačuvane su samo tri, a interfejs je "prozračniji", jednostavniji i akcenat stavlja na dopisivanje i ni na šta drugo…

Nova verzija donosi preko potrebno osveženje interfejsa, koji je mnogo manje natrpan beskorisnim opcijama i zadržane su samo neophodne opcije.

Foto: Facebook/Screenshot

Od devet nekad aktuelnih kartica (tabova) sačuvane su samo tri - Četovi, Ljudi i Otkrijte (Chats, People, Discover).

Messenger 4, kako se zvanično zove nova verzija, sadrži mnogo više slobodnog prostora u četovima i ima novu opciju, koja vam omogućava da bojite oblačiće poruka, ako želite neku posebno da naglasite, da je kasnije lakše pronađete.

Foto: Facebook/Screenshot

Sledeći korak za Messenger je taman mod rada, koji će uređajima sa OLED i AMOLED ekranima omogućiti da dodatno uštede energiju baterije, a sad je bitno da znate da će se Messenger 4 isporuka vršiti u četiri faze.

Od toga u kojoj fazi je vaš nalog zavisi i kad će vam Messenger nove verzije stići, ali neki korisnici već sad mogu da ga koriste - potražite ažuriranje u iOS ili Android prodavnici odmah, možda se iznenadite!

Messenger Lite i dalje ostaje najbolji izbor, ako želite "ogoljen" Messenger namenjen isključivo dopisivanju i maloj potrošnji i resursa i podataka.

Zatvoreno za komentare.