WhatsApp uvodi nove funkcije - evo šta će biti dostupno korisnicima!

WhatsApp uvodi nove funkcije – evo šta će biti dostupno korisnicima!

Mogućnost brisanja razgovora primenila je WhatsApp, ali kompanija sad ide korak dalje i isprobava opciju zadržavanja dela poruka.

Foto: Pixabay

WhatsApp uvek iznenadi svoje korisnike sa novim interesantnim funkcijama, a izgleda, na osnovu informacija podeljenih sa sajta WABetalnfo, Meta ne planira da se zaustavi. Nove funkcije koje će se uskoro možda pojaviti na ovoj aplikaciji na vašim uređajima, zaista su neverovatne. 

Vidite ko je napustio grupu

Uz novu funkciju, dostupnu moderatorima grupa, moći će da se proveri ko je napustio njihovu grupu. Informacija o izlasku, naravno, neće biti vidljiva ostalim učesnicima u grupi, piše The Sun.

Sačuvajte razgovore pre nego što ih izbrišete

Mogućnost brisanja razgovora primenila je WhatsApp, ali kompanija sad ide korak dalje i isprobava opciju zadržavanja dela poruka.

Podsetimo, sad možete birati da li želite da poruka nestane nakon 24 sata, 7 dana ili 90 dana, ali potencijalna nadogradnja dodaće i opciju za zadržavanje nekih poruka, uz naravno - odobrenje ostalih sagovornika.

Avatari za video razgovore

Ako ne želite da pokažete lice u video razgovorima, Meta ima rešenje. Nakon jedne od sledećih nadogradnji, korisnici će moći da kreiraju sopstvene avatare po uzoru na Memorije na Ajfonu.

Reakcije na statuse u obliku emodžija

WhatsApp je nedavno dodao reakcijske emodžije za poruke, ali beta ide dalje i istu metodu primenjuje i na statuse. Reakcije će raditi na isti način kao kod Instagram storija, što nije čudno s obzirom da imaju istog vlasnika.

Skriveni način rada

Još jedna zgodna funkcija, za one koji žele tračak privatnosti, dolazi u obliku "skrivenog načina rada" ili "stealth modea" koji u principu daje mogućnost korišćenja aplikacije uz skriveni status onlajn prisustva, piše Srbija Danas.

Zatvoreno za komentare.