Test ličnosti - odgovorite koji je kanap najduži i saznajte šta odgovor govori o vama

Test ličnosti – odgovorite koji je kanap najduži i saznajte šta odgovor govori o vama

Ovo je jednostavan test. Pogledajte ilustraciju i odaberite koji mislite da je najduži kanap od ponuđenih. Saznajte šta odgovor govori o vama!

Izabrali ste 1

Vi ste jedinstvena osoba koja kombinuje kreativnu prirodu i tehnički način razmišljanja. Sposobni ste da od jednostavne misli stvorite lepu i delotvornu ideju. Vi ste vrlo svestrana osoba. Vi ste logičar i humanista.

Izabrali ste 2

Volite brojeve, obrasce, aksiome i tradicije. Više volite dokazani i naučni pristup poslu. Neće vam biti teško da analizirate najtežu životnu situaciju sa stanovišta logike i posmatranja.

Izabrali ste 3

Poklon mentora ili pisca. Možete savršeno da sagledate svoj govor, izraziti svoje misli, reči. U stanju ste da uverite toliki broj ljudi u gotovo sve! Dobar ste psiholog i kvalitetan govornik.

Izabrali ste 4

Ako smatrate da je ovo najduži kanap, vi ste vođa, političar, ponekad diplomata. Ako se suočite sa bilo kojim zadatkom, iznedrićete nekoliko rešenja. Znate koga treba da uključite u rešavanje ovog slučaja i u kojoj fazi. Vi ste pametna i poslovna osoba. Kad vi pređete na posao, posao će sigurno biti gotov. I to će biti urađeno efikasno!

Izvor. Prva

Zatvoreno za komentare.