Test ličnosti - otkriva čega se plašite u ljubavi!

Test ličnosti – otkriva čega se plašite u ljubavi!

Put ka ljubavi ponekad može biti težak za mnoge od nas, ali možda zbog toga što ne znamo šta je to što nas sprečava da preduzmemo sledeći korak. Ova očaravajuća optička iluzija mogla bi da ponudi neki koristan uvid u to šta čega se plašite u ljubavi. Ilustracija koju je napravio ukrajinski umetnik Oleg Šupliak ima više skrivenih značenja što je bliže pogledate. Šta ste prvo ugledali?

Žena

Ako je žena prva privukla vašu pažnju, vaš najveći strah u vezi sa ljubavlju će verovatno izgubiti san. Našli ste savršenu ravnotežu između sveta snova i stvarnosti. Zbog toga vas pomisao na ulazak u romantičnu vezu, iako uzbudljiva, prilično plaši.

Vojnici

Možda ste prvo videli vojnike na konju, što znači da je vaša potreba da budete u toku sa izgledom vaš najveći strah. Vojnici na slici predstavljaju budnost, tako da bi ovo mogao biti znak da ponekad treba da spustite gard i smanjite svoje inhibicije.

Želja da izgledate najbolje u blizini novog partnera ponekad može biti malo opterećujuća, ali morate zapamtiti da se vaša veza neće završiti samo zato što vam je kosa neuredna.

Konj

Ako je konj u centru bio prvo što ste primetili, to je verovatno zato što je vaš najveći strah od odbijanja. Ovo je nešto čega se mnogi ljudi plaše. Može biti uznemirujuće da iznesete svoja osećanja i da vam drugi ne uzvrate.

Najbolji način da se nosite sa ovim je da pustite da se stvari odvijaju kako treba i da idu tokom. Ako neko ne oseća isto, to nije potres za vas kao osobu.

Vojnici u pozadini

Na kraju, ali ne i najmanje važno, možda ste prvo primetili vojnike u pozadini. Ako je to slučaj, vaš najveći strah bi mogao da znači da ćete biti igrani.

Spuštanje vašeg garda može biti teško za druge, ali ne i za vas. Ova razlika u komunikaciji može značiti da ste pomalo osetljivi kada imate posla sa ljubavnikom koji drži svoje zidove podignute.

Svako se kreće svojim tempom, pa vodite računa o tome kada tražite ljubav.

Izvor: Prva

Zatvoreno za komentare.