Test ličnosti - šta ste prvo uočili na ilustraciji?

Test ličnosti – šta ste prvo uočili na ilustraciji?

Zanimljivi test ličnosti koji pogađa pravo u centar! Ovo je test ličnosti koji će vas "pročitati" za jednu sekundu: dobro pogledajte ilustraciju - šta ste prvo uočili na njoj?

Kada ste pogledali ilustraciju, šta ste prvo primetili na njoj - ptice, žensko lice, grane ili čoveka sa lukom?

U zavisnosti od vašeg odgovora saznaćete šta je to što skoro nikad ne pokazujete pred drugim ljudima i čega se potajno plašite.

Šta ste prvo uočili?

Ukoliko ste prvo ugledali žensko lice:

Ljudi iz vaše okoline vas doživljavaju kao jaku osobu koja u svakom trenutku zna šta želi od života. Vi ste perfekcionista i ne dozvoljavate da se stvari odvijaju bez vaše kontrole. Ipak, na kraju dana, vi ste običan čovek kojem je potrebna pažnja, ljubav i zagrljaj. Skoro nikada ne pokazujete svoju nežnu stranu, jer se plašite da biste mogli biti povređeni.

Ukoliko ste prvo ugledali ptice:

Iako svima deluje da imate visoko mišljenje o sebi i da vas ne dotiču negativna mišljenja, realnost je ipak malo drugačija. Istina je da znate ko ste i šta ste, ali, s druge strane nemate dovoljno samopuzdanja i samopoštavanja kada ostanete sami u svoja četiri zida. Plaši vas činjenica da nemate dovoljno hrabrosti da načinite prvi korak i ostvarite ciljeve koje toliko dugo želite.

Ako ste prvo primetili grane:

Vi ste osoba koja živi od ljubavi i niko ne zna da voli kao što vi znate. U prijateljskim i emotivnim odnosima ste hrabri i uvek spremni na sve zbog voljene osobe. Vaš najveći strah je da ostanete sami i da vas svi napuste. Zapravo ste vrlo nesigurni u sebe, ali svojom harizmom i šarmom to vešto prikrivate.

Na kraju, ako ste prvo ugledali ženu sa lukom:

Vi ste spontana osoba i ljude privlačite energijom koju posedujete. Obožavate da izlazite i putujete, odnosno, pravi ste avanturista. Ali, iako ste veoma društveni, istina je da zapravo najviše volite kada ste sami.

Ne volite da se emotivno vezujete za ljude, jer ste vrlo nepoverljivi. Vaš najveći strah je da vas neko izda, jer biste tad možda čak bili spremni i na osvetu, piše Prva.

Zatvoreno za komentare.