TikTokerka podelila trik za vraćanje starog sjaja beloj odeći

TikTokerka podelila trik za vraćanje starog sjaja beloj odeći

Iako je bela odeća kao stvorena za toplo i sunčano vreme, postoji jedan problem. Jedna TikTokerka podelila je trik za vraćanje starog sjaja beloj odeći!

Foto: Shutterstock

Naime, nakon nekoliko pranja bela odeća gubi svoju snežnu belinu i prva strada ako nam se u korpu svetlog veša potkrade neki komad odeće tamne boje.

Mnogima se desilo da su na taj način uništili majicu ili košulju, ali postoji rešenje. Ono što je najbolje od svega - za spašavanje odeće vam je potrebna samo jedna stvar!

Šantel Mila, koja se bavi čišćenjem i uređivanjem domova, podelila je iznenađujući trik za koji tvrdi da belu boju održava besprekornom, kako prenosi The Sun.

Naime, sve što bi trebalo da uradite jeste da u posudu sipate toplu vodu, ubacite svoju belu odeću i jednu tabletu za čišćenje zubnih proteza.

Tableta će, naime, sa odeće skinuti sve mrlje i vratiti joj prvobitni izgled, a ono što je posebno sjajno u vezi sa ovim trikom je to što ćete za čitavo pakovanje tableta izdvojiti simboličan iznos.

Ovaj video je oduševio brojne korisnike društvenih mreža, a mnogi su otkrili kako jedva čekaju da isprobaju njen trik:

“Moram ovo da isprobam, ali moj dečko prvo mora da počne da odvaja belo rublje pri pranju”, komentirala je jedna korisnica, a druga je dodala: “Sjajno! Jedva čekam da vidim rezultate na svojoj odeći.”

Uz ovaj jednostavan trik Šantel je podelila još dva saveta za održavanje odjće urednom, ali i za lakše snalaženje sa brojnim ključevima na privjesku.

Za jednostavno označavanje ključeva potrebni su samo lakovi za nokte u raznim bojama, a za osvežavanje ućebane odeće koristila je brijač.

@mama_mila_ Which one will you try first? 🌻 #lifehacks #homehacks ♬ about damn time x promiscuous - Adam Wright

Zatvoreno za komentare.