Ukoliko se oni ovako ponašaju - vi ste omiljeno dete vaših roditelja!

Ukoliko se oni ovako ponašaju – vi ste omiljeno dete vaših roditelja!

Ako vas često pitaju za savet, a vašu braću i sestre zaobilaze, stvar je i više nego jasna. Ovi znaci pokazuju da ste vi omiljeno dete vaših roditelja!

Foto: Shutterstock

Roditelji to retko kad priznaju, ali uglavnom imaju favorita među decom. Naglas će, naravno, uvek govoriti da podjednako vole svu svoju decu, međutim, njihovi potezi će pokazivati drugačije.

Ovih nekoliko jasno govori da ste baš vi roditeljima omiljeno dete.

Retko ili nikad vas ne grde

Kada pogrešite, logično je da vas očekuje prekor roditelja. Međutim, ukoliko ste omiljeno dete, roditelji će vas svakako ređe kažnjavati, pogotovo ne zbog svađe sa braćom i sestrama. Uglavnom ćete prolaziti s upozorenjem.

Vaš datum rođenja im je lozinka

I laptop i mobilni telefon vaših roditelja ima lozinku, međutim, ona uopšte nije nasumično odabrana, već je u pitanju vaš datum rođenja. Nema sumnje - vi ste omiljeno dete.

Skoro uvek vas pitaju za savet

Ukoliko vas vaši roditelji često pitaju za savet, sasvim sigurno vas smatra osobom od poverenja i gleda vas kao svog favorita.

Kad razgovaraju s vama, imaju nežniji ton

Bez obzira na to da li razgovarate lično, ili preko telefona, ukoliko ste vi omiljeniji kod svojih roditelja, imaće nežniji ton glasa.

Svima govore o vašim dostignućima

Ukoliko se vaš roditelj hvali vašim uspesima, sasvim sigurno je ponosan na vas. Međutim, ako to nije isti slučaj i sa uspesima vaše braće i sestara, savršeno je jasno da ste vi omiljeno dete u porodici.

Braća i sestre se udaljavaju od vas

Ukoliko ste sa mamom i tatom bliski, odnos sa braćom i sestrama bi mogao da bude potpuno suprotan. Ukoliko braća i sestre smatraju da ste omiljeno dete roditeljima, onda kada vide da delite tajne, biće u strahu da vam nešto kažu, jer će smatrati da ćete sve preneti roditeljima, piše 24sedam.

Zatvoreno za komentare.