Večita misterija - zašto žene idu zajedno u toalet?

Večita misterija – zašto žene idu zajedno u toalet?

Zašto žene idu zajedno u toalet? To nije običan odlazak u toalet, već vrlo često izgleda kao organizovanje nekog događaja.

Foto: Shutterstock

U čemu je stvar? Zašto žene idu zajedno u toalet kada izađu u provod?

Postoji mnogo razloga zašto se ovo dešava, neke pripadnice lepšeg pola žele da podele neku informaciju, da obave "trač partiju", pregrupišu snage, ili prosto prave jedna drugoj društvo dok odu da poprave šminku.

Kada se zajedno nađu u noćnom provodu, dame obično ne vole same da se prošetaju do toaleta, kako bi izbegle nepoželjne poglede ili možda neželjeno društvo.

Mnoge žene se osećaju da imaju više samopouzdanja dok se kreću zajedno, posebno ako to čine na visokim potpeticama, i doterane za izlazak.

Mnoge žene idu zajedno do toaleta da bi tračarile, popravile šminku, odeću i kompletan izgled. U principu, često idu najmanje iz razloga da bi sam toalet i upotrebile. Toalet je vremenom postao glavno mesto okupljanja, fotografisanja, pa čak i izvor zabave.

Ujedno, može biti i deo strateškog plana za beg od lošeg dejta ili dosadnog društva, te mesto za kovanje planova kako pobeći. A može biti i planski odlazak, kako bi se udelio korisan savet, piše Novosti Magazin.

Nekada žene idu do toaleta ne samo da bi obavile prirodne potrebe, već i da razgovaraju telefonom, promene čarape ukoliko su im pukle, provere da li im se šminka razmazala, pokvarila frizura ili ne daj bože našla neželjena hrana na zubima.

U svemu tome, naravno potreban im je saučesnik. Ako prijateljica slučajno krene s primedbama, sređivanje počinje iznova… 

Jedna od stvari koja izlascima vikendom ume da bude naporna, su neviđene gužve u ženskim toaletima, upravo iz svih ovih razloga.

 

Zatvoreno za komentare.