Vrlo su posebne - nekoliko zanimljivosti vezano za bebe rođene u oktobru!

Vrlo su posebne – nekoliko zanimljivosti vezano za bebe rođene u oktobru!

Možda niste znali, ali bebe rođene u oktobru su veoma posebne. Nekoliko je zanimljivih osobina karakterističnih za ove mališane. Evo nekoliko zanimljivosti vezano za bebe rođene u ovom mesecu!

Foto: Pxhere

Istraživanje je pokazalo da su deca rođena u ovom mesecu snažnija od svojih vršnjaka i samim tim dobra u sportu, a to može biti povezano sa povećanom proizvodnjom D vitamina u trudnoći.

"Deca rođena u oktobru imaju veću koštanu i mišićnu masu. Ranije postaju aktivni i ranije se uključuju u sportske aktivnosti", rekao je doktor Gevin Sanderkok sa Univerziteta Iseks.

Bebe rođene u oktobru imaju veću šansu da dožive stotu godinu. Takođe, dokazano je da imaju manje problema sa zdravljem. Imaju manji rizik od depresije, kardiovaskularnih bolesti i manje su skloni alergijama.

Pored svega navedenog, oni su i prirodni lideri. Ispostavilo se da je više američkih predsednika rođeno tokom oktobra nego bilo kojeg drugog meseca.

Zanimljivosti

Kao i osobe rođene u septembru, osobe rođene u oktobru takođe su vrlo sportski tipovi. Naime, što je više majka tokom trudnoće izloženija letnjim sunčevim zracima, to će više pogodnosti vitamina D uticati na njeno još nerođeno dete. Upravo je jedna od tih pogodnosti rast kostiju i mišića.

Oni koji su rođeni pre 23. oktobra po horoskopu su Vage. Oni su uravnotežene i društvene osobe, dok su oni rođeni krajem meseca Škorpije. Oni su vrlo strastveni, odani, ali i poprilično tvrdoglavi.

Osobe rođene u oktobru jako su harizmatične. Svojim šarmantnim stavom sposobne su osvojiti svačije srce. Upravo zbog svoje harizme osobe rođene u oktobru vrlo su popularne i svi žele da budu njihovi prijatelji.

Osobe rođene u oktobru vrlo su kreativni umovi. Njihova kreativnost vrlo im je korisna u životu, posebno u radnom okruženju. Kreativnost je razlog zbog kojeg su osobe rođene u 10. mesecu uspešne na području umetnosti, dizajna i slično.

Izvor: Prva

Zatvoreno za komentare.