Ponovo poskupljuje Infostan! 😲

Ponovo poskupljuje Infostan! 😲

Nakon što je skoro uvedena nova stavka na računu Infostan pod nazivom pogonska spremnost vodovodnog sistema i to od 130 dinara, sada se ponovo očekuju viši računi.

Foto: Beograd uživo

JKP Gradska čistoća doneo je odluku o povećanju cena usluga sakupljanja, odvoženja i odlaganja komunalnog otpada.

Cena poskupljuje za 10%, odnosno sa 5,13 dinara po metru kvadratom na 5,64 dinara po metru kvadratnom. 🥺

Odluka je usvojena još 16. septembra, a iz Gradske čistoće kažu da će sugrađani biti obavešteni mesec dana pre nego što stupi na snagu poskupljenje.

Ostavi komentar

  1. Sve poskupljuje plate sve nize grejanje placamo a ujutro i uvece se smrzavamo bruka jos kad ih zoves da pitas sto negreju oni su drski neljubazni kazu pa toplo je napolju pa ja nesedim napolje

  2. Koliko nam je povecanje penzija,duplo ce da nam uzmu.Dajte jos nesto sta poskupljuje pa da mirno spavamo.Jadni smo mi penzioneri.Dok radis dobar si a kad odes u penziju gledaj kako da prezivis.

  3. Kako Vas nije sramota dajete povisicu penzionerima 5… posto a dizete sve cene za deset i vise .Pa vi vise uzimate nego sto dajete.SRAMOTA

  4. Komunalne usluge poskupljuju….Novembar je mesec…grejanja nema…izgovor je visoka temperatura za ovo doba godine!!!Zašto li ga plaćamo 10.000 din. mesečno cele godine kada nas greju ukupno tri meseca!???I sve to sa platom od 30.000 din. Pa ti živi u Srbiji !!