Evo kako bi danas izgledale poznate ličnosti da nisu prerano izgubile život

Evo kako bi danas izgledale poznate ličnosti da nisu prerano izgubile život

Mnogo je poznatih koji su neočekivano preminuli, mnogo pre nego što su dostigli duboku starost. Ne možemo a da se ne zapitamo, kako bi poznate ličnosti izgledale da su danas žive?

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели StreetArtGlobe ™ 😱 (@streetartglobe)

Pa, sada možemo da vidimo kako. Uz pomoć tehnologije veštačke inteligencije, fotograf i advokat Alper Jesiltas kreirao je seriju slika pod nazivom Kao da se ništa nije dogodilo koja naizgled vraća ikone pop kulture u život.

Poznate ličnosti, uključujući Hita Ledžera, Fredija Merkjurija, princezu Dajanu i Kurta Kobejna, ostarile su na njegovim slikama na način koji deluje izuzetno uverljivo.

Jesiltas je uzbuđen mogućnostima veštačke inteligencije. Uz to, on veruje da „sve što se može zamisliti može biti prikazano kao stvarno“, i to ga je inspirisalo da počne da eksperimentiše s ovom tehnologijom.

„Kada sam počeo da petljam sa tehnologijom, video sam puno mogućnosti i razmišljao sam o tome šta bi me učinilo najsrećnijim, a onda sam otkrio da bih želeo da ponovo vidim neke od ljudi koji su mi nedostajali“, izjavio je on za sajt My Modern Met.

Jesiltas koristi različite softvere za kreiranje svojih slika, a najviše Remini, Lightroom i VSCO. Ako vam se dopadaju njegovi radovi, obavezno ga zapratite na Instagramu.

Zatvoreno za komentare.