Evo šta Nikola Đuričko kaže o životu u Americi

Evo šta Nikola Đuričko kaže o životu u Americi

Glumac Nikola Đuričko pre dva meseca sa porodicom je otpočeo život u Los Anđelesu a njegova odluka izazvala je mnogo reakcija. On se u Ameriku, kako je objasnio, odselio zbog novih poslovnih poduhvata, sa suprugom i decom.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nikola Djuricko (@nikoladjuricko) on

Glumac je sada govorio o tome kako se snašao u Americi, šta radi, kao i o planovima za povratak u Srbiju. On je rekao da se čitava porodica vrlo brzo privikla na život na drugom kontinentu.

“Doručkujemo zajedno, Ljilja odvede Đorđa u školu koja je baš blizu, a ja vozim Nađu do njene škole. U povratku slušam diskove za učenje španskog. Onda obavljamo dnevne obaveze, učimo za test iz vožnje, obilazimo muzeje, istražujemo grad, bakćemo se papirima, birokratijom, pišemo mejlove,, čitamo scenarije, upoznajemo se sa raznim ljudima iz filmske industrije, dogovaram buduće poslove… Vikendom idemo na okean, na plažu, i družimo se sa prijateljima, odlazimo u stare dobre bioskope. Obično, kao i svi – ispričao je Nikola za Gloriu.

On je rekao da mu nedostaje Beograd, ali i da ne može da se žali.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nikola Djuricko (@nikoladjuricko) on

“Naravno da mi sve nedostaje, to je moj grad, u kojem sam se rodio i živeo, tu je moja familija, moji dragi prijatelji, komšije i sugrađani. Ali, sa druge strane, sramota je da se žalim jer sam sad u LA-u. Prisustvo porodice i drugara mi mnogo pomaže i stvara utisak da sam kod kuće”, rekao je Đuričko.

Đuričko, kako kaže, nije zauvek otišao iz Srbije.

“Nisam ja otišao iz Srbije, to zvuči krajnje fatalno, a stvari nisu takve, ništa nije fatalno. Ja ću uvek raditi i stvarati u Srbiji, ali meni je cela planeta igralište. Amerika je ogromno tržište i ja nameravam da se usavršavam u svojoj veštini baš u Los Anđelesu, a to priznaćete, zvuči uzbudljivo”, dodao je u intervjuu za pomenuti magazin.

Nikola Đuričko istakao je i da se u Los Anđelesu druži, između ostalih, sa Mirom Furlan i Mirjanom Joković.

Ostavi komentar

  1. Nisam znao da si otišao.Sad’ mi je jasno što su DeNiro, Paćino i T. Henks onako zabrinuti. Još ako ti se pridruže N.Kojo i Bjela…biće još zabrinutiji. Povedite i braću
    Trif. pa da se i Tramp uprpa. Teško njima.