Internet u teškoj dilemi ko je bio veći "šmeker" - Paćino ili De Niro

Internet u teškoj dilemi ko je bio veći „šmeker“ – Paćino ili De Niro

Dva holivudska zavodnika koja su sada zagazila u ozbiljne godine, bili su pravi srcelomci u mladosti. A sada je jedan korisnik Tvitera izazvao ogromnu debatu kada je u subotu upitao svoje pratioce - ko je po njihovom mišljenju zgodniji: mladi Paćino ili De Niro?

Foto: IMDb

Pitanje koje je novinarka Ešli Riz postavila svojim pratiocima (njih 60.500), usledilo je nakon što je Robert De Niro (79) u utorak dočekao svoje sedmo dete. U međuvremenu, 83-godišnji Al Paćino je bio svež u mislima fanova nakon svog retrospektivnog intervjua.

„Na venčanju sam i u velikoj raspravi. Molim vas glasajte. Ko je bio zgodniji“, napisala je ona.

Objavila je tvit, koji je uključivao anketu u kojoj treba da se da glas za jednog od glumaca. Njena objava je brzo postala viralna i zvanično je zatvorena u nedelju uveče sa više od 277.000 glasova.

Baš kao i oni na venčanju, činilo se da su i korisnici društvenih mreža bili u ćorsokaku, ostavljajući konačno glasanje - nerešeno

„Ovaj odnos 50/50 je neverovatan“, kasnije je prokomentarisala Ris u odgovoru na anketu.

U međuvremenu, fanovi su poveli i sopstvenu kampanju za svog ljubimca objavljivanjem raznih laskavih fotografija svakog glumca u njihovim mlađim godinama, kao i nekoliko klipova De Nira i Paćina iz njihovih uloga u raznim filmovima tokom decenija.

Nekoliko ljudi se našalilo da je anketa važnija od zvaničnih izbora. Drugi korisnici su objavili nekoliko video kompilacija i De Nira i Paćina iz njihovih različitih uloga u filmovima.

„Brate, ova anketa je imala bolji odziv od mog kongresnog okruga“, našalio se jedan korisnik. „Osvežio sam ovo više puta od rezultata izbora 2020.“, rekao je drugi.

„Hoće li biti drugog kruga? Zato što se čini da je ovo previše blizu“, našalio se treći glasač.

Tvit je takođe inspirisao korisnike da postave slike oba glumca u najboljim godinama u pokušaju da pridobiju druge na svoju stranu. A pregledan je više od 30 miliona puta, piše 24sedam.

Internet diskusija je usledila skoro nedelju dana nakon što su De Niro i njegova devojka Tifani Čen objavili da je rodila sedmo dete. Prema rečima glumca trudnoća je bila planirana i „nije bio iznenađen” što će ponovo biti tata. Prema De Niru, biti tata je njegova omiljena uloga u stvarnom životu, piše New York Post.

I? Ko je bio veći "šmele" prema vašem mišljenju? Paćino ili De Niro?

Zatvoreno za komentare.