Ovo su dečaci iz filma "Lepa sela lepo gore" - evo kako danas izgledaju Milan i Halil iz kultnog filma

Ovo su dečaci iz filma „Lepa sela lepo gore“ – evo kako danas izgledaju Milan i Halil iz kultnog filma

Jednog je život odveo iz Srbije, dok je drugi nastavio da se bavi glumom. Evo kako danas izgledaju Milan i Halil iz filma "Lepa sela lepo gore".

Foto: YouTube/printscreen

Scena iz legendarnog filma "Lepa sela lepo gore", u kojoj dečaci Milan i Halil idu u "štetu" sa teta Đanom, koju je tumačila pevačica Mica Trofrtaljka, ušla je u istoriju domaće kinematografije. 

Nema onog ko ne zna za ovaj deo filma, makar i iz priče, a rečenica "Ajde, Halile, ti ga prvi zalilaj" postala je deo svakodnevnog govora, piše 24sedam.

Malog Halila je glumo Miloš Đuričić iz Višegrada, koji se nakon ove uloge odselio, te i danas živi u Austriji. Oženio se, bavi se transportom i ima dvojicu sinova, a kako je jednom prilikom ispričao, život ga nije mazio.

- Imao sam veliku želju da postanem glumac. Nažalost, sudbina me je naterala da dođem u Austriju. Moji roditelji su se rastali kad sam imao tri godine. Majka je otišla za Austriju, a ja sam ostao s tatom u Višegradu - ispričao je Miloš jednom prilikom, pa dodao:

- Nakon snimanja filma moj otac je umro. Nisam imao kod koga da budem. Majka me je odvela i to je bio kraj jedne možda sjajne karijere. U Austriji živim od 1998. godine. Završio sam gastronomiju i posle toga sam se oženio. Život me nije štedeo i mnogo sam se napatio u novoj tuđoj zemlji.

S druge strane, njegov drugar iz filma, Milan, kog je tumačio Admir Šehović, se i dalje bavi glumom, uglavnom u pozorištu. Retko se pojavljuje u medijima, ali ostala su mu sećanja na snimanje.

Jednom prilikom je ispričao kako najviše pamti scenu kada mora Micu Trofrtaljku da udari kamenom u glavu.

- Snimanje je obustavljeno jer smo čekali da se napravi kamen od gume i zato sam valjda taj rekvizit doživeo kao nešto jako važno, pa smo scene više puta ponavljali jer bih ja, nakon što udarim Micu, krenuo da uhvatim kamen plašeći se da će odleteti u provaliju ispričao je svojevremeno Admir.

Voditelj Slobodan Šarenac je jednom prilikom podelio fotografiju sa Admirom, a kako on danas izgleda, pogledajte u nastavku.

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели slobodan_sarenac_official (@slobodan_sarenac_official)

Zatvoreno za komentare.