Putujte svetom godinu dana i budite plaćeni za to!

Putujte svetom godinu dana i budite plaćeni za to!

Kompanija Wowcher traži jednu srećnu osobu koja će besplatno putovati svetom tokom godinu dana i biti njihov ambasador za putovanja. Još bolje, kompanija koja nudi internet ponude platiće vam 47.000 dolara – i možete povesti i partnera na ovaj put oko sveta.

 Foto: Shutterstock

Wowcher ambasador putovanja putovao bi na 40 različitih odredišta tokom 12 meseci, odlazeći do svih destinacija po ugovoru o misterioznom odmoru u iznosu od 99 funti, uključujući Bali, Veneciju, Island, Pariz, Diznilend, Las Vegas i Dubai.

Srećna osoba će morati da podeli svoja putovanja na društvenim mrežama, uključujući Instagram i YouTube, što znači da su dobre kamere i video veštine obavezne.

Celogodišnja pozicija ne samo da je besplatna, već ćete dobiti i platu u iznosu od 47 000 USD za godinu dana. Takođe nećete biti sami – možete povesti prijatelja sa sobom. Srećom, ne mora biti jedna osoba, a Wowcher vam omogućava da svog pratioca promenite za svako novo odredište, ako želite.

 Foto: Shutterstock

Da biste se prijavili, potrebno je da pošaljete video zapis u trajanju od 30 sekundi koji kaže zašto biste bili savršeni za posao, tako što ćete ga poslati na Instagram ili Tviter.

Obavezno tagujte njihov profil @Wowcher i stavite tagove #WowcherDreamJob i #WowcherMisteryHoliday. Takođe morate označiti tri prijatelja.

Prijave traju do 30. decembra.

Ostavi komentar

  1. Ako je ovo istinito ja bi zeleo da se prijavim sa suprugom i napravimo filmske snimke iz celog sveta