Selo u Engleskoj nudi besplatan smeštaj ostavljenima

Selo u Engleskoj nudi besplatan smeštaj ostavljenima

Sećate li se radnje filma “Ljubav i praznici” u kom dve žene zamene kuće kako bi pobegle od svakodnevice? E pa ovo selo u Engleskoj nudi besplatan smeštaj ljudima koji su nedavno ostavljeni!

Foto: Shutterstock

Nadahnuti filmom, Britanci umesto ramena za plakanje svima koji su odnedavno solo nude priliku da osvoje tri dana besplatnog smeštaja u Kotsvoldsu – upravo tamo gde je Kejt Vinslet prepustila svoju kolibu Kameron Diaz.

Kotsvolds jedno je od onih mestašaca koje bi lako moglo da postane merna jedinica za šarm, stoga ne čudi što ga i mnogi reditelji korsite u svojim ostvarenjima.

Foto: Shutterstock

Ovo veoma fotogenično mesto i nekoliko okolnih sela britanska vlada proglasila je ”područjem neverovatne prirodne lepote” koje čine zelene ili snegom prekrivene doline, domaće životinje, simpatični brežuljci, romantična sela i duh tradicije koji obavija celu tu priču o netaknutoj prirodi usred Engleske.

Independent Cottages nudi drvenu kolibu za odmor s kaminom u januaru, a ko poželi, može da se ugreje i uz saputnika jer nije uslov da na put idete sami.

Foto: Shutterstock

Dočekaće vas i boca pića i čokolade za punjenje baterija nakon leta. Farthing Cottage u kojoj ćete biti smešteni nalazi se nedaleko od mesta Stow-on-the-Wold, gde možete da nabavite hleb, mleko i ostale “rekvizite” za što udobniji boravak.

S obzirom na to da sezona raskida nikada ne miruje, moraćete da uverite vlasnike da ste baš vi najbolji izbor da lečite slomljeno srce u britanskoj kolibi. Stoga, pripremite svoju srceparajuću priču i uživajte u ugođaju.

Ostavi komentar

  1. Od kada sam sama ?‍♀️, i od kada je srce slomljeno ? moje, vise se minuti ⏲️, sati ⏳⏰ , ni dani ne broje ?. Od tada je bol i praznina u mojoj dusi ?️✍️, a poznata okolina pocinje da me gusi ?‍♀️. Kada ode ?neko , ko mi je bio ceo moj svet ?, neverujem vise u ljude?, ljubav ? i vecni zavet??. I tada mislim ?️ da me niko, nikad ni voleo nije, i da se od mene uvek nesto krije ??. Nemam vise poverenja? u nikog i nista i ostajem sama kraj svoga ognjista??‍♀️?. Pomislim tada kako bi ova promena ? mogla da prija ⛪✔️?️?️? da zalecim srce ? i postanem trezvenija. ?✌️????