Zašto je današnji datum toliko poseban

Zašto je današnji datum toliko poseban

11. novembar je sasvim poseban dan. Tako kaže numerologija koja broj 11 opisuje kao izuzetno moćan broj, odosno kombinaciju brojeva 11 i 11 kao neverovatno moćan spoj duhovnog buđenja i moćnih početaka (11 je sam po sebi broj početka, intuicije, preokreta).

Foto: Shutterstock

Današnji dan nam udruženim delovanjem "11 i 11" donosi snažnu energiju da probudimo u sebi nove potencijal,e novu snagu da preokrenemo život ili dođemo do značajnih saznanja (pomenuto duhovno buđenje) koje nam može izmeniti životni put.

I što je izuzetno važno, promene koje možemo da iniciramo najčešće su pozitivne. Preokreti koji mogu da usledi ne prevazilaze naše mogućnosti nego nam samo daju šansu da iskočimo iz rutine i usudimo se da poželimo i dobijemo nešto više.

Kako kaže numerologija, univerzum nam 11.11. šalje poruku da obratimo pažnju na to šta nam govore srce i duša.

Foto: Shutterstock

Danas su i velike šanse da sretnemo "srodnu dušu", ovo je dan susreta ljubavnika koji se sjajno razumeju, a ceo novembar je inače mesec ljubavi.

Jedanaesti novembar je posebno bio snažan prošle godine koja je bila u znaku 11, ali i ovaj 11.11. donosi jaku simboliku sa sobom. I neće samo dan za neke biti poseban jer je neradan, nadamo se da ćete osetiti dejstvo ove simbolike.

A na poseban 11.11. rođeni su Leonardo Dikaprio i Demi Mur, kao i Nina Seničar. Kaže da se osobe rođene ovog dana imaju istu energiju kao i magični brojevi njihovog rođenja.

Ostavi komentar