Duhovito i simpatično - ovo je trenutno najpopularniji mim na internetu

Duhovito i simpatično – ovo je trenutno najpopularniji mim na internetu

Najpopularniji mim za prethodnih mesec dana je svakako bio „girl explaining”, u kom su se mnogi i mnoge prepoznali. Kod nas je ipak jedan drugi malo popularniji. Međutim, sad imamo i objašnjenje iza originalne slike, kao i ko je naslovna „girl”.

Originalna slika nije imala ovakav izgled oduvek. Prvenstveno je to bio selfi jedne druge devojke, a u pozadini je viđen ovaj nekadašnji par. Kasnije je taj deo „kropovan” i postao viralan. Na tom kropovanom delu nalazi se Deniz Sančez, koja je sa tadašnjim dečkom 2019. posetila festival u Argentini Claromeco.

Iako su mnogi iskoristili fotku da se pošale i ubace razne reči Deniz usta, počev od brige za horoskop i natalnu kartu, do korićenja preparata za kosu i negu lica, istina je potpuno drugačija.

Deniz je pevala svom dečku na uvo, pesmu koju je bend svirao u tom trenutku a on je imao ovakvu facu jer je prosto bio jako umoran jer su dugo vremena već bili tu, objasnila je „girl explaining” za Daily mail.

Najpopularniji mim se jako brzo proširio preko njene rodne Argentine do celog sveta, a kad je stigao i do Amerike, popularnost je prosto postala nezadrživa. Čak je jedan kongresmen iskoristio ovu sliku da bi pozvao ljude na glasanje, piše City Magazine.

Glavna zvezda sa ovom mima kaže da se ne ljuti, da je sve ovo zabavlja i da nije još napravila svoju varijantu mima.

„Sve šale prihvatam veoma mirno i opušteno“, rekla je Deniz za Daily Mirror. „Ne smeta mi da budem ovako izložena jer sam i sama prilično druželjubiva. Tako da me nije sramota. Kontekst u kom su me stavili me je ipak baš nasmejao i razveselio”.

Zatvoreno za komentare.