5 razloga zašto svakom treba Škorpija u životu

5 razloga zašto svakom treba Škorpija u životu

Pravi ste srećnici ako u svom životu imate barem nekog u znaku Škorpije. Evo vam nekoliko dobrih razloga da osobu u tom znaku volite još više...

Foto: Shutterstock

Osobe rođene u znaku Škorpije jedne su od onih s kojima retki mogu kliknuti na prvu.

Pri upoznavanju, Škorpije su zaista oprezne, vole dobro da ispitaju teren i prouče osobu pred njima, a tek kad se opuste mogu pokazati svu raskoš svojih osobina. 

Ipak, pročitajte ove razloge i zavolite ih od samog početka.

Jako su duhoviti

Svi volimo da imato prijatelje sklone dobrom i zdravom humoru, a Škorpije su nesumljivo jedni od njih. Vole kvalitetan sarkazam i crni humor, a nemaju problema sa šalom na vlastiti račun.

Foto: Shutterstock

Opuštena druženja s prijateljima njihov su teritorija. Dajte im šansu i pustite da vas nasmeju do suza. 

Tvoji neprijatelji su i njegovi neprijatelji

Ako neko dira ljude koje oni vole, Škorpije znaju da budu nemilosrdne. Snažno i bez zadrške štiti će svoje najmilije, a napade na njih shvataće veoma lično.

Foto: Shutterstock

U borbi za pravdu iskoristiće sve svoje prednosti - inteligenciju, snalažljivosti i energičnost. A možda i mišiće! 

Snažna intuicija

Svi trebamo da imamo barem jednog prijatelja koji ima dobru intuiciju i od kojeg uvek možemo pokupiti po koji kvalitetan savet. Škorpija je baš takva - intuitivno razdvaja dobro i zlo te se tom osećaju prepušta rado i često.

Foto: Shutterstock

Intuicija i pronicljivost su joj jače strane, a pogotovo kada je reč o poslovnim i ljubavnim situacijama. Možda bi ipak trebali da poslušate savet vezan za posao ili novog frajera! 

Neće vam dati da odustanete

Jednom kada Škorpija postavi cilj, ona se fokusira i do njega dođe. Ako ste vi jedni od onih koji krenu pa odustanu, u životu pod hitno trebate Škorpiju da vam primerom pokažu da snaga volje i upornost nemaju granica.

Foto: Shutterstock

Osim što su savršeno u stanju da se automotivišu, ako ih pustite da vam pomognu u ostvarenju vaših ličnih ciljeva - shvatiće to kao misiju.

Na primer, ako im kažete da vam ne dopuste da odustanete od teretane i ovaj put, budite sigurni da će vas vaša Škorpija, kada dođu žute minute, doslovno otpratiti do tamo. 

Privrženi su i odani

Iako se na prvi pogled ponekad čine hladni, jednom kada osvojite njihovo srce Škorpija će ostati s vama zauvek. Oni nisu neodlučni, ne menjaju strane i nisu skloni osuđivanju.

Pokušaće da vas savetuju jer to vole da rade, ali njihovi saveti nikada neće preći u moralne prodike.

Foto: Shutterstock

Osim toga, vaše tajne su sa Škorpijama sigurne. Osim što nisu sklone da tračaraju i jako su izravne, nikada ne bi izdali prijateljska osećanja koja vas vežu.