Hit komentar Ace Stojanovića - "policajci bi ga uhapsili"

Hit komentar Ace Stojanovića – „policajci bi ga uhapsili“

Voleli ga ili ne, teško je da zamislite neko veliko takmičenje u fudbalu bez Ace Stojanovića kao komentatora. Poznati su njegovi uvodni govori kao pred polazak u boj, ali i razne trivije koje nekad dobro dođu kad zanimljivost utakmice zamre. A ovaj komentar Ace Stojanovića je posebno zanimljiv. 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Besplatan sport za omladinu! (@sofa_rs)

Biseri Ace Stojanovića, kao u onoj Bajaginoj pesmi su rasuti po celom svetu, ili bolje rečeno netu. Na društvenim mrežama su od ranije poznate njegove kultne izjave koje zabavljaju ljude, a od ovog prvenstva je tom bisernom nizu dodao još jedan.

Prenosio je Stojanović utakmicu Svetskog prvenstva, igrale su Belgija i Kanada i da bi nam bolje predočio brzinu jednog fudbalera, poslužio se nešto raskošnijem opisivanju u svom stilu, i naravno, kako to biva, odmah postao viralan na društvenim mrežama.

Pričao je o Kanađaninu Alfonsu Dejvisu, pa je rekao kako je on toliko brz da su mu izmerili u jednom trenutku brzinu od 35 km/h i i da tako trči pored škole, policajci bi ga uhapsili.

@kuzmavertas

 

♬ original sound - Кузмановић Милан

Izgleda da je ovaj komentar Ace Stojanovića oduševio omladinu na TikToku jer svi umreše od smeha a i časte Acu informaciju sa epitetima – car, kralj i Bog. Možda će generacija Z više znati da ceni njegove umotvorine nego ovi stariji od njih.

Ova izjave će svakako završiti u panteonu večnih komentara Ace Informacije, zajedno sa onim legendarnim – “Toliko mnogo iznenađenja na šampionatu da bi bilo veliko iznenađenje da ne bude nikakvih iznenađenja“; “Roseti je ostao hladan kao taštin osmeh na reakciju Serhia Ramosa“; “Kaka je fantastičan fudbaler, ali njegovoj majci se ne sviđa frizura i misli da bi bio lepši da se ošiša; “Ako budete čuli da sudija svira pištaljkom u ritmu, to je zato što je direktor muzičke škole; a tu je i opet jedan frizerski komentar za kraj” – “Čini mi se, ali mislim da sam u pravu, da je Kupe bio kod frizera, ali ne samo zbog šišanja“.

Izvor: City Magazine

Zatvoreno za komentare.