Evo na kakve muškarce pada vaš horoskopski znak

Evo na kakve muškarce pada vaš horoskopski znak

Bilo da verujete u nju ili ne, astrologija je zabavna jer svi volimo da čitamo o sebi. Danas vam otkrivamo na kakve muškarce padaju horoskopski znakovi.

 Foto: Shutterstock

Svaki put kada pročitate horoskop, rađa se u vama znatiželja da li će vam se ostvariti baš ono što tamo piše. A posebno je zabavno čitati šta vaš horoskopski znak govori o vašem ljubavnom životu. I ko zna? Možda i postoji zajednička nit koja povezuje znak sa momcima sa kojima izlazimo. Ovo su osobine koje horoskopski znaci pokazuju kada je biranje momaka na koje "padamo" u pitanju. 

Ovan 

Obično nekako uvek "padnete" na brižne i šarmantne momke, ali često oni traže više vremena i energije nego što ste spremne da im pružite. 

Bik 

Strastveni muškarci su oni su koje prvo primetite, jer se divite ljudima koji imaju čvrste principe. Samo se nadajte da oni nisu tvrdglavi kao vi, jer to gotovo nikada ne završi dobro. 

 Foto: Shutterstock

Blizanci 

S obzirom da ste i sami takvi, privlače vas harizmatični i avanturistički nastrojeni muškarci, koji su u mogućnosti da se nose sa vašim životnim stilom, koji je prilično užurban i raznolik. 

Rak 

Rakovi imaju tendenciju da za partnere biraju harizmatične osobe koje će im pružiti određeni stepen emocionalne stabilnosti, jer su i sami vrlo emocionalni. Tako će se ovaj znak često zaljubiti u kolegu s posla, kog će viđati svakodnevno, imati poverenja u njega i znati da će on baš uvek biti tu. 

Lav 

Lavovi vole inteligentne i kreativne partnere, baš poput njih samih, koji će ih inspirisati svojom jedinstvenošću, ukusom i odlučnošću. 

 Foto: Shutterstock

Devica 

Najbolji partneri za Device su umetnički ili emocionalni tipovi, koji će upijati njihovu podršku i negovateljske kvalitete, ali će ih znati i ceniti, a ne samo iskorišćavati. 

Vaga 

Energija i poverenje je ono što privlači Vage, koje su i same poznate po svom energičnom duhu, koji ih često iscrpljuje. Baš zato, Vagama treba partner koji će biti dovoljno hrabar i uporan da ih sledi i podstiče. 

Škorpija 

Škorpije puno daju, ali i puno traže od partnera pa je njihov najbolji partner praktičan, strpljiv, ali i onaj koji će se brinuti za njih. Onaj pravi će znati kako da smiriti vaša različita raspoloženja. 

 Foto: Shutterstock

Strelac 

Strelčevi vole inteligentne i otvorene partnere, koji su spremni biti uz njih tokom svake avanture u koju se upuštaju. Tako će partner, koji je neustrašiv i izdržljiv, potpuno osvojiti njihovo srce. 

Jarac 

Jarčevi puno rade pa zbog toga vole verne i srdačne partnere, koji će znati da se pobrinu za njih i koji će ih u svemu podržavati. U njihovom rasporedu nema vremena za partnere koji nisu sigurni šta žele. 

Vodolija 

Maštovite Vodolije privlače partneri koji su umetnički nastrojeni, hrabre osobe i one koje tačno znaju ko su. Ima nešto jako privlačno u osobama koje imaju jedinstvene stavove kojih se ne žele odreći zbog drugih. 

 Foto: Shutterstock

Ribe 

Ribe vole dosledne i korisne partnere koji donose podršku i red u njihove sanjive i pomalo haotične živote. Zauzvrat, te osobe će dobiti jednog od najromantičnijih partnera kog su ikad imali.

Jedno reagovanje na “Evo na kakve muškarce pada vaš horoskopski znak”