Njima zvezde nikada ne okreću leđa: Osobe u ovim znakovima zauvek ostaju zajedno!

Njima zvezde nikada ne okreću leđa: Osobe u ovim znakovima zauvek ostaju zajedno!

Naravno, glavni faktor za dugu i srećnu vezu nije astrologija, međutim, može nam pomoći ili razjasniti neke stvari. Na primer, da li ste idealni jedno za drugo? Možda upravo Vaš par spada u pet najstabilnijih među znakovima Zodijaka.

Foto: Shutterstock

Bik i Devica

Ovo su zemljani znakovi i prilično su skromni. Miran i razuman Bik uravnotežuje i dopunjava energičnu Devicu, zbog čega su idealan par. Sklone ka pesimizmu, Device nalaze podršku u naručju Bika, dok Bikovi sa druge strane bez problema predaju „uzde vlasti” Devicama. Ili se bar pretvaraju.

Foto: Shutterstock

Vodolija i Blizanci

Kao i kod prvog para, ova dva znaka se međusobno uravnotežuju. Blizancima ponekad nedostaje romantične spontanosti koju Vodolije u vezi i te kako umeju da nadoknade. Blizanci okružuju Vodolije nenametljivom pažnjom i nemaju ništa protiv njihovih povremenih slobodoljubivih buntova. Vodolije inspirušu i podržavaju Blizance.

Foto: Shutterstock

Ovan i Strelac

Oba znaka su sanjari i avanturisti. Zato se u ovom paru nikada ne javlja problem zapostavljanja nečijih interesa. Oni su navikli da rade sve zajedno i kao jedan: planiraju i ostvaruju planove zajedno, rade zajedno na svojoj vezi. Šala da bilo koji par, čak i najstabilniji može posvađati obično lepljenje tapeta u kući, ovde ne prolazi. Njima je prijatno i interesantno kada su zajedno.

Foto: Shutterstock

Vaga i Rak

Oni se međusobno razumeju na senzualnom nivou i to je ono što čvrsto povezuje ova dva znaka Zodijaka. Osećanja, posebno romantična postoje u izobilju kod oba znaka i oni su uvek spremni da ih sa zahvalnošću prihvate i uzvrate. Ponekad Rakovi postaju histerični, ali Vage imaju dovoljno strpljenja da nežno smire svog partnera.

Foto: Shutterstock

Blizanci i Vaga

Ovo je spoj intelektualaca. Oba znaka vole da nauče nešto novo i sa entuzijazmom uplove u spoznaju svog partnera, koji uvek ima šta da ispriča i nečim da iznenadi. Veoma su pažljivi jedan prema drugome i osetljivi i na najmanju promenu. Imaju jaku mentalnu vezu.

Foto: Shutterstock