Ovo je vaša srodna duša prema horoskopu

Ovo je vaša srodna duša prema horoskopu

Pročitajte šta vam zvezde poručuju - ako je partner u znaku koji se slaže s vašim budite sigurni da ste upoznali svoju srodnu dušu. Ko je vaša srodna duša prema horoskopu?

 Foto: Shutterstock

Ovan - Blizanac 

Ovo je najuzbudljivija kombinacija u Zodijaku. Kada se ova dva temperamenta sudare nastaju lude avanture koje se pamte i prepričavaju ceo život. 

Bik - Rak 

U pravom smislu te reči oni su zaista srodne duše! Oboje vole komfor i veoma su romantični, pravi ušuškani znakovi Zodijaka. Vole da se međusobno neguju i paze zbog čega čine savršenu kombinaciju. 

 Foto: Shutterstock

Lav - Vaga 

Dve najveće "face" Zodijaka u kombinaciji čine savršenstvo. Oboje se brinu o svom izgledu i imaju potrebu da budu u vezi. Osim što se privlače fizičkim izgledom oni jedno drugom odgovaraju i po temperamentu, mare jedno za drugo i prave najbolje žurke u gradu. 

Škorpija - Devica 

Najkomplikovaniji i najnepoverljiviji znakovi upravo idu zajedno jer jedino tako mogu pomoći jedno drugom da se spuste na zemlju i gledaju stvari iz malo drugačije perspektive. Njihov seksualni život je zaista na zavidnom nivou.

 Foto: Shutterstock

Strelac - Vodolija 

Dva najčudnija znaka u horoskopu, definitivno! Ovo je najnapredniji i najinteresantniji par koji stalno motiviše onog drugog da stigne do cilja. Njihovi razgovori su neopisivo zabavni i uvek su prvenstveno najbolji prijatelji. 

Jarac - Riba 

Stare srodne duše horoskopa, introvertne i kompleksne. Uvek će biti u stanju da pomažu jedno drugom da otkriju delove sebe za koje nisu ni znali da postoje. Ova kombinacija uživa u jednoj velikoj i dugoj ljubavi.