Potpuno harizmatični - ovo je najčešći znak horoskopa!

Potpuno harizmatični – ovo je najčešći znak horoskopa!

Odanost im je jedna od najvažnijih stvari u životu, a izdaju nikada ne zaborave. Ovo je najčešći znak horoskopa!

Foto: Unsplash

Da li ste ikada zapitali koji je najčešći među 12 horoskopskih znakova?

Važi za najtajanstvenijeg i najseksipilnijeg, a njegovoj harizmi je veoma teško odoleti, a s obzirom na to da je pripadnika tog znaka najviše, to je dobra vest.

Naime, najviše ljudi u opštoj populaciji rođeno je u znaku Škorpije, čija vladavina upravo traje.

Kada upoznate osobu rođenu u znaku Škorpije, velika je verovatnoća da ćete ga pamtiti do kraja života. Njihova fatalnost nadaleko je poznata, a osim toga vrlo su intuitivni, direktni, snalažljivi i neustrašivi.

Odanost im je jedna od najvažnijih stvari u životu, a izdaju nikada ne mogu da zaborave.

Ako ženi rođenoj u znaku Škorpije dokažete da ste zahvalan prijatelj, ona će biti odana prijateljica. Tajnu koju joj neko poveri pripadnica ovog znaka držaće samo za sebe i čuvaće je poput najvrednijeg blaga, a gotovo nikada je nećete čuti ni da širi tračeve.

Škorpije ne smete da shvatite olako. Oni su briljantno prepredeni, prodorni i tvrdoglavi, i preći će preko svake prepreke u životu i suočiti se s problemima i uzdignute glave nastaviti dalje.

Nakon Škorpije, drugi najčešći znak horoskopa je Devica, zatim slede Blizanci, Ribe i Vage.

Najpoznatije osobe rođene u znaku Škorpije su Leonardo DiKaprio, Metju Mekonahi, Rajan Gosling, Rajan Rejnolds, Džerard Batler, Džulija Roberts, Džoakin Finiks, Goldi Hon, Rejčel MekAdams, Ema Stoun, En Hatavej, Nil Jang, Kejti Peri, Bil Gejts... 

Od domaćih poznatih Škorpija izdvajaju se Ljubiša Samardžić, Ana Ivanović, Mira Banjac, Aca Lukas, Toma Zdravković, Bora Đorđević, kao i istorijske ličnosti poput Karađorđa Petrovića, Vuka Karadžića, Petra II Petrovića Njegoša i mnogih drugih.

Izvor: Objektiv

Zatvoreno za komentare.