Smeši im se romansa - ovo su 3 znaka kojima će septembar doneti najviše sreće u ljubavi

Smeši im se romansa – ovo su 3 znaka kojima će septembar doneti najviše sreće u ljubavi

Popularni ruski astrolog Pavel Globa poznat je po jednostavnim, kratkim, ali preciznim predviđanjima. Ovim znakovima će septembar doneti najviše sreće u ljubavi!

Foto: Unsplash

Ovog puta ovaj Rus otkriva koja to tri znaka Zodijaka će tokom septembra imati priliku da upoznaju svoju bolju polovinu, bar ako su solo.

Njima će septembar doneti najviše sreće u ljubavi:

Vaga

Septembar je odličan mesec da se pozabavite ljubavnim životom - zvezde su vam i te kako naklonjene. Nemojte da se plašite da napravite prvi korak - u suprotnom postoji rizik da ćete propustiti pravog. Ukoliko ste već zauzeti, ostanite u toj vezi i poradite na njoj ako postoje problemi.

Jarac

Globa savetuje ženama Jarčevima da postanu aktivnije i preduzimljivije; septembar je idealan da uplovite u ozbiljnu vezu sa nekim ili da postojećoj vezi date ozbiljniji ton - zajednički život ili brak. Ovo važi i za muške pripadnike znaka.

Vodolija

Ovaj mesec postoji velika šansa da ćete upoznati osobu s kojom ćete brzo i lako "kliknuti". Ipak, oprez - postoji rizik da će vam brzo dosaditi. Globa zato savetuje da srodnu dušu birate pažljivo, a ne površno, kako ste ponekad skloni, piše Blic Žena.

Zatvoreno za komentare.